Nyelvtanfolyamok Spanyolországban

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK ALICANTEBEN

Nyelvtanulás Alicantében

Alicante város Spanyolországban, Alicante tartomány székhelye, Valencia autonóm közösség déli részén elhelyezkedő földközi-tengeri kikötő, a Costa Blanca legnagyobb városa. A 322 ezer lakosú nagyváros kristálytiszta tengervízzel, finom, fehérhomokos tengerparttal, és pezsgő éjszakai élettel rendelkezik. A város tele van kultúrával, és történelemmel, a fürdésen, és napozáson kívül rengeteg látványosságot kínál: több remek múzeumot, régi barokk épületeket, és szép műemlékekeket, és mindent, amit egy tengerparti nagyváros nyújthat. Látnivalók: Castillo de Santa Barbara.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Alicantében szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK ALICANTÉBEN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Paseo de la Explanada

Nyelvtanulás Alicantében

Nyári táborok és junior programok egyaránt elérhetőek ebben az iskolában.
Különféle nyelvtanfolyamok közül választhatsz már heti 145 EUR ártól kezdődően.
Kurzusodat különböző, az iskola által szervezett foglalkozásokkal egészítheted ki.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson illetve stúdió apartmanban.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK BARCELONABAN

Nyelvtanulás Barcelonában

Barcelona, 1,6 milliós lakosságával Spanyolország második legnagyobb városa. Barcelona, Katalónia fővárosa. A világ egyik leghíresebb, és legizgalmasabb nagyvárosa, a legtöbben szerepeltetik az “ide szeretnék eljutni” kívánságlistájukon ezt a katalán várost. Ez azonban nem ősrégi épületeinek, és több ezer éves történelmének köszönhető, hanem pont ellenkezőleg: Barcelona modern fővárosa, és a 20. századi avantgarde művészet helyszíne, valamint a modern várostervezés egyik legjobb példája. Számos látnivalóját Gaudi és Luis Doménech i Montaner néha meghökkentő, a megszokott építészeti konvenciókat teljes mértékben elvető alkotásai adják, és teszik még érdekesebbé. De a város modernizmusa nem merül ki az épületeiben. Az utcalámpák, az erkélyek, és Barcelona számos más eleme ezt a légkört erősítik. Persze a régi Barcelonával is megismerkedhetünk a Barri Gothic negyed labirintusszerű, középkorú hangulatot árasztó szűk utcáit járva, illetve Barcelona homokos strandjain is megmártózhatunk. Modernitás, ugyanakkor a hagyományok tisztelete, tengerpart, és hegyek, izgalmas látványosságok, és időtöltési lehetőségek, Barcelonát a világ egyik legizgalmasabb, legsokoldalúbb városává teszik.

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Barcelonában szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK BARCELONÁBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Carrer de Trafalgar

Nyelvtanulás Barcelonában

Szakmai gyakorlati lehetőség, nyári tábor és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Bőven találsz itt nyelvtanfolyamot, van: intenzív, üzleti spanyol, tanárképző vagy vizsgaelőkészítő kurzus is, 155 EUR ártól kezdődően.
A nyelvtanfolyamokat kiegészítheted kultúra vagy művészetek órákkal is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy apartmanban.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK BENALMADENÁN

Nyelvtanulás Benalmadenán

Malaga városától 12 km-re nyugatra, Torremolinos, és Fuengirola között található településen a nyugati világ legnagyobb buddhista sztúpája található, amely 33 méter magas, és 2003-ban építették. A város három részből áll: az eredeti település, Benalmadena Pueblo a tengerszint felett 200 méterrel fekszik. Benalmadena Costa a strandok, a diszkók, és a szállodák, és a kikötő színhelye. 8 km hosszú strandján ugyan a homok nem annyira finom, és szép, mint a Costa del Sol néhány másik településén, de mindent megtesznek azért, hogy igen tiszta legyen. Ráadásul rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt a város. Látnivalók: SeaLife Aquarium, Arroyo de la Miel, Tivoli World vidámpark, Teleferico

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Benalmadénában szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK BENALMADENÁN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Benalmadena

Nyelvtanulás Benalmadenán

Szakmai gyakorlati lehetőség, középiskolai félév, nyári tábor és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Különböző nyelvtanfolyamok közül választhatsz, van: intenzív, tanárképző vagy vizsgaelőkészítő kurzus is, de akár magánórák is, 96 EUR ártól kezdődően.
A nyelvtanfolyamokat kiegészítheted turizmus, flamenco, golf, kézművesség vagy főzés órákkal is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy stúdió apartmanban.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK BILBAOBAN

Nyelvtanulás Bilbaoban

Bilbao, Baszkföld legnépesebb és legjelentősebb városa, Vizcaya (Bizkaia) tartomány közigazgatási központja. A baszkok nemzeti fővárosuknak tekintik. A város legismertebb sportegyesülete az Athletic Bilbao, amely egyben Spanyolország egyik legpatinásabb labdarúgóklubja. 1898-as alapítása óta 8 spanyol bajnoki címet szerzett és az FC Barcelonával, illetve a Real Madriddal együtt alkotja azt a klasszikus spanyolországi hármast, amely még sohasem kényszerült elhagyni a spanyol elsőosztályt. A Bilbao effektet általában a Gehry-épület városra gyakorolt hatásának értelmezik a legtöbben. De Bilbaoban ez nem minden. A Gehryt egy mézes-mázas csalinak szánta a város, sikerrel. Az igazán nagy dolog azonban az a több mint 25 éve folyó városfejlesztési munka, amelyet a baszk tartomány, a városvezetés és a helyi szolgáltatók illetve nagyvállalatok közösen végeztek el. Metrót,  villamost és repülőteret építettek, mindenvasutat letesznek a föld alá, a felszabadult területeken pedig hatalmas város és köztérfejlesztési projektek folynak. 30 éves folyótisztítási program van és az összes folyópartot pihenőfunkciókkal felújítottak, gyalogoshidakat építettek. Új lakónegyedek nőttek ki a földből, itt föld alatt vezetett hidraulikus szemétgyűjtő rendszer van automatikus szelektáló-központokkal. Az új negyedekben kultúr központ, és tucatnyi szolgáltatás épül.

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Bilbaoban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK BILBAOBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Calle de Bailén

Szakmai gyakorlati lehetőség, nyári tábor és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Az általános nyelvtanfolyamtól kezdve a tanárképző vagy vizsgaelőkészítő kurzuson át az üzleti spanyolig ajánlunk itt kurzusokat, 170 EUR ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy hotelben illetve hostelben.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK CADIZBAN

Nyelvtanulás Cadizban

A város Délnyugat-Spanyolországban Andalúziában, Cádiz tartomány székhelye. Cádiz tipikus andalúziai város, melynek óvárosi részei az El Pópulo, La Viña, vagy a Santa María élesen elüt az újabb városrészektől. Míg az óvárost a szűk, kis terekbe torkolló utcák jellemzik, addig az újabb részeken széles sugárutak futnak, modern épültek és nagy parkok jellemzik. A várost eredetileg Gadir néven a föníciaiak alapították. A név jelentése “falakkal körülvett város”. Már akkor a félsziget egyik fontos kereskedelmi központja volt, melyet az ősi nyugat-európai városok közül a legrégibbnek tartanak.

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Cadizban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK CADIZBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Plaza Mentidero

Nyelvtanulás Cadizban

Számtalan nyelvtanfolyam közül választhatsz, mint pl.: általános, intenzív, üzleti spanyol, nyelvvizsgaelőkészítő, tanárképző vagy turizmus órákkal kiegészített kurzusok 175 EUR ártól kezdődően.
Nyári tábor és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK CORDOBABAN

Nyelvtanulás Cordobában

Córdoba Spanyolország legnagyobb régióban, Andalúziában helyezkedik el. A Guadalquivir partján fekszik, Córdoba tartományban, a Sierra Morena lábánál. Andalúzia harmadik legnagyobb városa Sevilla és Málaga után. Ma egy közepes méretű város, mely csodálatos régi emlékeket őriz. Ez annak (is) köszönhető, hogy a terület egy ideig arabok befolyása alatt állt. A város volt a központja a Córdobai Kalifátusnak. A X. században a világ egyik legnagyobb városaként tartották számon, a kultúra és gazdagság fellegvára volt. Ezidőtájt a feljegyzések szerint körülbelül 1 millióan lakták Córdobát. Córdoba belvárosa 1984-ben felkerült az UNESCO Világörökség-listájára, s 2016-ban pályázik az Európa Kulturális Fővárosa címért. A város volt három filozófus bölcsője: a római Senecának, a muszlim Averroës-nek, valamint a zsidó Maimonidésznek. Látnivalók: Mezquita / Mecset, Óváros, Zsinagóga, Zsidónegyed, Medina Zahara

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Cordobában szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK CORDOBÁBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Rodríguez Sánchez

Nyelvtanulás Cordobában

Intenzív illetve nyelvvizsgaelőkészítő tanfolyamok vagy magánórák 170 EUR ártól kezdődően.
Nyári tábor és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK DENIABAN

Nyelvtanulás Deniában

Denia a Costa Blanca partjainél helyezkedik el, közel 44 ezer lakosával. A híres bonfire fesztivált is itt tartják minden év márciusán, ami a valenciai fallas kicsi mása, ahol papír haséből készült óriás babukat égetnek. Júliusban pedig a Bous a la mar c. fesztiválnak ad otthont, melynek keretében a bikákat a víz felé kergetik. Szintén innen indulnak naponta hajók a Baleár szigetekre. Denia jelentős kereskedelmi kikötő. A város kastélya egy szikla tetején áll, ahonnan gyönyörű kilátás tárul elénk. Két múzeuma, a régészeti és néprajzi múzeum és megér egy látogatást. Denianak mintegy 20 km hosszú homokos strandja van, élvezetes pihenés. A vízi sportok legkedveltebbjei mind megtalálhatóak itt, úgy mint a snorkeling, szörf, vízisí és a vitorlázás. Nem messze a várostól az öblök kíválóan alkalmasak a búvárkodásra és a halászatra. Hála a környező hegyeknek, itt még a hegymászás, kerékpározás és a lovaglás szerelmesei is megtalálják elfoglaltságaikat. A város központjában számos üzlet, butik és étterem található, ahol kipróbálhatjuk a helyi paellat és tapasokat, vagy az ízlésesen megsütött tengeri halakat.

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Deniában szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK DENIÁBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Barbacana

Nyelvtanulás Deniában

Intenzív illetve nyelvvizsgaelőkészítő tanfolyamok, üzleti spanyol, vagy magánórák illetve kultúra órákkal kiegészített kurzusok 135 EUR ártól kezdődően.
Nyári tábor és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, apartmanban, hotelben vagy hostelben.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK GRANADÁBAN

Nyelvtanulás Granadában

A híres spanyol mondás szerint: “Aki nem látta Granadát, az nem látott semmit“. Ez talán igaz is, hiszen a tartomány rendkívül sokat tud adni az idelátogatóknak. Granada városában számos csodálatos szépségű műemlék található – az Alhambra, a Katedrális, vagy a Generalife. Granada a flamenco szülőhazája is, így idelátogató turistaként vétek lenne kihagyni egy flamenco est megtekintését a sacramontei barlangokban. A leírhatatlan szépségű épületeket, és a város fantasztikus hangulatát tovább erősíti a Sierra Nevada hegyi környezete, mely szépsége mellett a légzőszervi megbetegedésekkel küzdőknek is javíthatja az állapotát. Az egészségmegőrzést több helyi gyógyfürdő is szolgálja. Miután megnéztük a várost, fantasztikus kirándulást tehetünk a hegyekben, élvezve a kilátást, és mélyeket szippantva a kristálytiszta levegőből.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Granadában szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK GRANADÁBAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Enriqueta Lozano

Nyelviskolák Granadában

Különféle nyelvtanfolyamok közül választhatsz, van: intenzív, nyelvvizsgaelőkészítő, tanárképző, vagy orvoi spanyol, heti 150 EUR ártól kezdődően.
Kurzusodat különböző extra órákkal egészítheted ki, mint pl.: nyelvtan, szókincs, irodalom, történelem, kultúra, turizmus, vagy flamenco.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK MADRIDBAN

Nyelvtanulás Madridban

Madrid Spanyolország fővárosa és az azonos nevű tartomány székhelye. Területe: 587 km². Lakóinak száma az elővárosokkal együtt kb. 3,9 millió fő. London és Berlin után a harmadik legnépesebb város az Európai Unió területén.Területének több mint 50%-át utcák, terek és parkok alkotják. Madrid Spanyolország legnagyobb közlekedési csomópontja. Rendkívül kiemelkedő vasúti hálózattal rendelkezik: északon a Chamartín és az Estación del Norte (Északi pályaudvar), délen Madrid Atocha pályaudvar, amely összeköttetésben áll a Chamartínnal. Kiterjedt és folyamatosan fejlődő metróhálózattal rendelkezik (több mint tíz vonal), amelynek hosszúsága a világon a legnagyobbak közé tartozik. Metróval rövid idő alatt elérhető nemzetközi repülőtér található a várostól 10 km-re (Barajas), amely Európa első 10 legforgalmasabb légiközlekedési csomópontjaihoz tartozik. Madrid kiemelkedő gazdasági és politikai szerepe mellett Spanyolország tudományos és kulturális életének is központja.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Madridban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK MADRIDBAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Lagasca

Nyelvtanulás Madridban

Különféle nyelvtanfolyamok közül választhatsz, van: intenzív, nyelvvizsgaelőkészítő, tanárképző, vagy magánórákon is részt vehetsz, heti 150 EUR ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, apartmanban, vagy hostelben illetve hotelben.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK MALAGÁN

Nyelvtanulás Malagán

Málaga kikötőváros Spanyolország Andalúzia autonóm közösségének déli részén, a Földközi-tenger partján. Costa del Sol, azaz a napos part központja és egyik legkedveltebb turistacélpontja, ami talán kiváló borainak, enyhe éghajlatának, és a napsütéses órák rendkívül magas számának köszönhető. Málaga Picasso szülővárosa is, de a híres festő csak 10 éves koráig élt itt. A 2007-es népszámlálási adatok szerint népessége 561 250 (a környező peremvárosokkal együtt több mint egymillió) fő. Ezzel Spanyolország ötödik legnagyobb városa. A malagai zászló alapszínei a zöld és a szederlila. A két színt középen egy függőleges vonal választja el. A baloldalon a lila a jobboldalon a zöld szín található, középen a város címerével. A címer tartalmaz egy sziklára épült várat, alul egy kikötővel és a tenger kék és ezüst hullámaival. A címer jobb sarkában található két alak, akik a város védőszentjeit szimbolizálják: Szent Ciriaco és Szent Paula. A keretet íjjak és nyilvesszők díszítik.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Malagán szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK MALAGÁN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Cortada

Nyelvtanulás Malagán

Különféle nyelvtanfolyamok közül választhatsz, van: intenzív, nyelvvizsgaelőkészítő, tanárképző, üzleti spanyol vagy magánórákon is részt vehetsz, heti 198 EUR ártól kezdődően.
Tanfolyamodat kiegészítheted kultúra, főzés, kereskedelem vagy táncórákkal.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.
Nyári táborokon és junior programokon is részt vehetsz az iskola szervezésében.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK MARBELLÁN

Nyelvtanulás Marbellán

Az évi 300 napos napsütés és a változatos partvonal Gibraltár és Málaga között, valamint a vízisportok széles választéka ideális üdülőkörzetté varázsolja a Costa del Solt. Marbella a partszakasz legelegánsabb üdülőhelye. 29 strandja közül a Playa de Don Carlost tartják a legjobbnak a Babaloo, a Victor’s és a Las Dunas mellett. Marbella vitán felül Andalúzia legelegánsabb és legfelkapottabb üdülővárosa. Uralkodók és filmsztárok járnak ide pihenni. Télen a golfé a főszerep. Több mint 30 kitűnő golfpálya található a környéken. A makulátlan utcácskák, terek, csinos üzletek és éttermek mellett Puerto Banúsban, Marbella legelegánsabb kikötőjében drága üzletek és a csillogó éjszakai élet hirdetik a vendégek gazdagságát.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Marbellán szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK MARBELLÁN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Los Almendros

Nyelvtanulás Marbellán

Intenzív, nyelvvizsgaelőkészítő kurzusok vagy magánórák heti 130 EUR ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, apartmanban, vagy hostelben.
Nyári táborokon és junior programokon is részt vehetsz az iskola szervezésében.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK MURCIÁBAN

Nyelvtanulás Murciában

Murcia fontos közlekedési csomópont, egyetemi város, püspöki székhely és idegenforgalmi központ Spanyolországban. Murcia tartomány székhelye is. Murciát nevezhetnénk a „spanyol Szegednek” vagy „paprikavárosnak”, ugyanis másfélszer annyi paprikát exportál, mint Magyarország. Régebben mór főváros volt. Ma püspöki székhely. Rendelkezik: repülőtérrel, vasúttal Egyetemét 1915-ben alapították. Gazdasága jellemzően mezőgazdasági piac, selyem-, és textilgyártás. Látnivalók: Catedral de Santa María, a Barokk Katedrális, Történelmi negyed, Fuente Sante, a Bucsújáróhely, Salzillo Múzeum, Vízimalom Múzeum

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Murciában szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK MURCIÁBAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Girona

Nyelvtanulás Murciában

Számos kurzus közül tudsz választani, amik: intenzív, nyelvvizsgaelőkészítő kurzusok, üzleti spanyol, spanyol jog, tanárképző kurzusok vagy magánórák heti 165 EUR ártól kezdődően.
Búvárkodásra vagy főzés tanulásra is van lehetőséged itt.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákapartmanban.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK NERJABAN

Nyelvtanulás Nerjában

Nerjának régi története, és több ősi látványossága van: a Nerjai cseppkőbarlangban 1959-ben felfedezett őskori festmények ma Spanyolország 3. leglátogatottabb nevezetességének számítanak. A barlangrendszer egyik barlangjában koncerteket is hallgathatunk. Ezen kívül, többek között, római emlékeket is találhatunk a városban. Nerja tengerpartja is gyönyörű: csodás öblöket fedezhetünk fel a sziklák mögött. Nerja a túrázok, és búvárok paradicsoma is: a Sierra de Almijara és a Sierra Tejeda hegyi környezetének, és a Maro nemzeti parknak köszönhetően. A híres Burriana strandon, amely az egyik kékzászlós tengerpartnak számít, több vízisportot is kipróbálhatunk. Ráadásul, sok más costa del soli üdülőhelytől eltérően, itt tömeg sincs a strandon. A gyönyörű kék tengerről, és a hegyekről csodálatos fotókat készíthetünk, ha ellátogatunk Nerja kilátófennsíkjára, melyet Európa teraszának hívnak. Nerja óvárosa pedig a tipikus andalúziai faluk hangulatát nyújtja szűk utcáival, és fehér házaival. A Chillar vízesés is egy olyan látványosság, amely nem hagyható ki, ha Nerjába látogatunk.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Nerjában szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK NERJÁBAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Almirante Ferrándiz

Nyelvtanulás Nerjában

Intenzív, nyelvvizsgaelőkészítő vagy üzleti spanyol, tanárképző kurzus 222 EUR ártól kezdődően.
Tanfolyamodat számos foglalkozással egészítheted ki: golf, turizmus, fényképészet, salsa vagy flamenco, búvárkodás illetve tenisz.
A szállás igény szerint fogadó családoknál vagy diákszálláson.
Nyári táborok illetve junior programok szintén elérhetők az iskolában.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK PALMA DE MALLORCAN

Nyelvtanulás Palma de Mallorcán

A Baleár – szigetek legnagyobb városa, és  Mallorca szigetének fővárosa. A szigetcsoport többi tagjához (Ibiza, Formentera, és Menorca) hasonlóan közkedvelt turistacélpont. Mallorca az 1960-as évektől kezdve fokozatosan vált a „nyugati országokban” a tömegturizmus szinonimájává. A sziget lakosai a katalán nyelv mallorcai nyelvjárását beszélik. A városban rengeteg galéria , művészeti múzeum működik. Ha teheti az ember, érdemes gyalog, esetleg biciklivel mozogni a belvárosban, hiszen a távolságok gyorsan elérhetőek. Amennyiben külső negyedekbe szeretnénk eljutni menjünk autóval, vagy busszal. A reptér közel esik a fővároshoz.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Palma de Mallorcán szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK PALMA DE MALLORCÁN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Mateu Obrador

Nyelvtanulás Palma de Mallorcán

Spanyol nyelvtanfolyamok 210 EUR ártól kezdődően.
Tanfolyamodat kiegészítheted vitorlázással is az iskola szervezésén belül.
A szállás igény szerint fogadó családoknál vagy diákszálláson.
Nyári táborok illetve junior programok szintén elérhetők az iskolában.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK PAMPLONABAN

Nyelvtanulás Pamplonában

Pamplona Spanyolország északi részén található, a Navarrai autonóm közösség fővárosa. A város az Arga folyó által feltöltött medencében fekszik. A hegyek után ez az első síkabb vidék, a város tartja ellenőrzése alatt az ide vezető utakat. Az egyik leghíresebb spanyol népünnepély, amit világszerte ismernek az a San Fermini bikafuttatás és Pamplonában rendezik. Ez a fiesta minden év július 6-án kezdodik az ún. Chupinazo-val, ami egy kis sorozatvető kilövése a levegőbe. A következő napon kiengedik a bikákat az utcára és a fiatal és bátor sportemberek futnak a bikák elöl egészen be az arénába. Aznap éjszaka van az oly ismert bikaviadal is, amit rengetegen megtekintenek. A bikák elől/után futók öltözéke fehér nadrágból és ingből áll, kiegészítve piros sállal.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Pamplonában szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK PAMPLONÁBAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Pamplona

Nyelvtanulás Pamplonában

Számos spanyol nyelvtanfolyamok között választhatsz, ilyenek: általános, intenzív, üzleti spanyol, nyelvvizsgafelkészítő kurzusok, spanyol orvosoknak vagy mérnököknek, már 175 EUR ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy stúdió apartmanban.
Nyári táborok illetve junior programok szintén elérhetők az iskolában.

NYELVTANULÁS IBIZÁN

Spanyol nyelvtanulás Ibizán

Ibiza egy spanyol sziget, a Földközi-tengeren fekszik, a Baleár-szigetek  részeként. Közelében található Mallorca és Formentera szigete is. Ibiza városa népszerű nyaralóhely, a szezon júniustól szeptember végéig tart. A hippikorszak óta sok külföldi keresi fel, de igazán népszerűvé az 1990-es évek óta vált.

Ibiza egy valóságos buli-sziget,  szórakozóhelyei világhírűek. A legnagyobb a szigeten a Privilege, ami a világ legnagyobbikai közé is tartozik. De az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet kapnak Ibiza gyönyörű, és változatos tengerpartjai is. Óvárosa 1999 óta az UNESCO Világörökségének része.

NYELVISKOLÁK IBIZÁN

Spanyol nyelvtanulás IbizánHa ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található. A közelben éttermek, kávézók, üzletek találhatóak.

» Av Ignacio Wallis

Spanyol nyelvtanfolyamok az intenzívtől a speciális és magánórákig 110 EUR ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákapartmanban, vagy hotelben.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK SALAMANCABAN

Nyelvtanulás Salamancában

A város Kasztília és León autonóm közösségben, Salamanca tartomány székhelye. Salamanca nagyjából 200 km-re fekszik az ország fővárosától, Madridtól nyugatra, a portugál határtól pedig 80 km-re keletre. Salamanca talán a legfontosabb spanyol egyetemi város, főként a spanyol nyelv színvonalas oktatásáról híres. Egyeteme, az 1218-ban alapított Salamancai Egyetem az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye, valamint Európában is a negyedik. A város a spanyol piac 16 %-át adja, valamint egyeteme miatt a külföldi hallgatók ezreit vonzza.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Salamancában szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK SALAMANCÁBAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Avda Italia

Nyelvtanulás Salamancában

Intenzív, üzleti spanyol nyelvtanfolyamok, tanárképző illetve vizsgaelőkészítő kurzusok 173 EUR ártól kezdődően.
Tanfolyamodat kiegészítheted kultúra, irodalom, beszédértés, turizmus vagy fordítás órákkal.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy stúdió apartmanban.
Nyári táborok illetve junior programok szintén elérhetők az iskolában.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK SANTA CRUZ DE TENERIFEN

Nyelvtanulás Santa Cruz de Tenerifén

A Kanári-szigetek legnagyobb szigetének, Tenerifének a fővárosa. A Tenerife északkeleti részén fekvő város lakossága több mint 220 000 fő és La Laguna, Tegueste és El Rosario helységekkel Kanári-szigetek második legnagyobb településkörzete mintegy 423 000 lakossal. A Santa Cruz által felügyelt terület kiterjed a ritkán lakott Anaga-hegységre is a sziget keleti felén. A város meghatározó nevezetessége a kikötő, amely egyike az Atlanti-óceán legnagyobb kikötőinek. 1982 óta Santa Cruz, Las Palmas de Gran Canaria mellett a Kanári-szigetek autonóm spanyol tartomány fővárosa. A két kormányzati székhely négyévente váltja egymást. Az autonóm spanyol tartomány parlamentjének állandó székhelye Santa Cruz de Tenerife.  város tengeri kikötő és népszerű üdülőhely a közeli Las Teresitas strandnak köszönhetően (ahová a Szaharából hoztak homokot és ezzel a sziget kevés strandjának egyike), csodás kilátással és enyhe, szubtrópusi időjárással. Világhírű a Santa Cruz de Tenerife-i karnevál, amely a Rio de Janeiro-i után a világ második legnagyobb karneválja. A karneválszezonon kívül a város számos mozit, piacot és galériát kínál a kikapcsolódáshoz.  sziget második legnagyobb városa, Puerto de la Cruz gyógyfürdőként már régóta ismeretes: hamarabb vonzotta a turistákat, gyógyulni vágyókat, mint a strandok.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Santa Cruz de Tenerifén szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK SANTA CRUZ DE TENERIFÉN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Av. Buenos Aires

Nyelvtanulás Tenerifén

Intenzív spanyol vagy nyelvvizsgaelőkészítő kurzusok 145 EUR ártól kezdődően.
Tanfolyamodat kiegészítheted irodalom, történelem, turizmus vagy művészet órákkal.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.
Nyári táborok illetve junior programok szintén elérhetők az iskolában.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK SEVILLABAN

Nyelvtanulás Sevillában

Sevilla Spanyolország negyedik legnagyobb városa, Andalúzia és Sevilla tartomány fővárosa. Egyetemi város. A sevillai székesegyház a világ legnagyobb gótikus temploma. Noha szűk és kanyargós utcái vannak, mór építő művészetre emlékeztető házaival, műemlékeivel, gyönyörű kertjeivel egyike Spanyolország legérdekesebb városainak. Sevilla éghajlata mediterrán jellegű, és Európa egyik legmelegebb városa. A telek enyhék, ami azt jelenti, hogy a télen mért átlagos napi maximumhőmérséklet 15,9 °C, nyáron pedig 35,3 °C.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Sevillában szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK SEVILLÁBAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Albareda

Nyelvtanulás Sevillában

Általános, intenzív vagy üzleti spanyol, nyelvvizsgaelőkészítő illetve tanárképző kurzusok, vagy magánórák, 180 EUR ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson vagy apartmanban.
Szakmai gyakorlati lehetőség, egyetemi félév, nyári táborok illetve junior programok szintén elérhetők az iskolában.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK TOLEDOBAN

Nyelvtanulás Toledóban

Kasztília-La Mancha autonóm közösség és Toledo tartomány székhelye. Prímási székhely, a római katolikus egyház spanyolországi központja. Történelmi belvárosa 1986 óta az UNESCO Világörökség része. A Madridtól 70 km.-re délre található, sziklán fekvő Toledo sokak szerint Spanyolország leggyönyörűbb városa. Elsősorban a történelmi óvárosok, és a régi kastélyok, templomok kedvelőinek ajánlható. Toledo történelmi óvárosában sétálva úgy érezhetjük, mintha a középkorban lennénk a világ leszebb városában. A teljesség igyénye nélkül: a III. századi római palota, az Alcazar, a Katedrális, és a Monasterio San Juan de los Reyes mind megtekintésre érdemesek a régi városok kedvelőinek, de a teljes óváros hatalmas élményt nyújt.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Toledoban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK TOLEDOBAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Alfonso

Nyelvtanulás Toledoban

Spanyol nyelvtanfolyam, illetve spanyol kultúrával kiegészített kurzusok 249 EUR ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, apartmanban, vagy hostelben.
Nyári táborok illetve junior programok szintén elérhetők az iskolában.

NYELVTANULÁS VALENCIABAN

Spanyol nyelvtanulás Spanyolországban: Valenciaban / NoVa Experience

Valencia, Spanyolország harmadik legnagyobb városa, egyben Valencia autonóm közösség és tartomány székhelye.

A város klímája mediterrán.

A városnak kettő egyeteme van, a Valenciai Egyetem és a Valenciai Műszaki Egyetem.

Spanyolország 3. legfontosabb városának, a többek között a tekintélyes kulturális életéről nevezetes, mediterrán, tengerparti városnak kb. 819 ezer lakosa van.

A város történelme már a Krisztus születése előtti időkre visszanyúlik, római kolónia létesült itt, később pedig a mórokhoz is tartozott a város.

Valencia gazdag történelmi kincseit kiválóan harmonizálja az ultramodern, avant-garde épületekkel, talán ezért is hívják sokan “Új Barcelonának”.
Minden van itt: a történelmi épületek, székesegyházak, és a modern építmények kedvelői, valamint a kulturális kikapcsolódásra vágyók sem csalódhatnak. Tengerparti kikötővárosként, a homokos tengerpart, és a tenger is hozzájárul a város csodálatos atmoszférájához. Itt tehát van minden, amit csak egy város adhat: régi, és ultramodern épületek, számos szórakozási, és kulturális lehetőség, valamint több homokos tengerpart, és Spanyolország első számú kikötője.

A városban a közlekedés kiváló. Működik metró, busz, és villamos is városszerte, ami egészen könnyűvé teszi a közlekedést a nagyvárosban.

Számos látnivaló van ebben a városban, ilyen például a Torres de Serranos (az egyik ma is álló városkapu), a régi és az új kikötő, a Selyembörze, amit 1996-ban az UNESCO Világörökség részévé nyilvánítottak, a Jardín del Túria (az egész ország legnagyobb olyan parkjának számít, ami városban helyezkedik el), La Ciudad de las Artes y las Ciencias (Művészetek és Tudományok Városa), és természetesen a város csodálatos tengerpartja, amelyet hosszú, széles sétány övez.

Semmiképpen se hagyjuk ki a helyi paella fogyasztását, ami a mi szabad fordításunkban “rizses hús” lenne, erre azonban a spanyolok  megharagudhatnak, hiszen a paella jóval több mint egy egyszerű “rizses hús”! A paella-t többféle képen készítik: húsból, a tenger gyümölcseiből, vagy pedig vegyesen hússal és a tenger gyümölcseivel teli. Mindenképpen fogyasszunk hozzá egy pohár sangriát, ha tehetjük!

NYELVISKOLÁK VALENCIABAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található. A közelben éttermek, kávézók, üzletek találhatóak.

» Facultads

Spanyol nyelvtanulás Spanyolországban: Valenciaban / NoVa Experience

Spanyol nyelvtanfolyamok az intenzívtől a speciális és magánórákig 110 EUR ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákapartmanban.
Szakmai gyakorlat, egyetemi képzés, nyári táborok illetve junior programok szintén elérhetők az iskolában.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!

Kapcsolódó bejegyzések