ARGENTÍNA

Nyelvtanulás külföldön: Argentína / NoVa Experience

Spanyol nyelvtanfolyamok Buenos Airesben, Córdobában, Mendozában

Spanyol szakmai gyakorlat Buenos Airesben, Córdobában

NYÁRI TÁBOROK
Argentínában

ARGENTÍNA

Argentína hivatalos nyelve a spanyol, így tökéletes választás, ha spanyolul szeretnél anyanyelvi környezetben tanulni.

Argentín programjainkról és aktuális akcióinkról kérd ingyenes konzultációnkat elérhetőségeinken!

Tanulj spanyolul a világ egyik legszenvedélyesebb országában!

Az eredményes nyelvtanulás titka a jó tervezés. Ha már tudod, hogy milyen nyelvet szeretnél megtanulni, mi a célod, milyen szintű nyelvtudást szeretnél megszerezni és mennyi idő áll a rendelkezésedre, akkor tudsz könnyen választani az általunk kínált lehetőségekből.

Akár több hónapot is tölthetsz Argentínában, vagy szakmát tanulhatsz, önkéntes munkát végezhetsz. Így tartósabb ideig Argentínában élhetsz és tanulhatsz spanyolul. Ezek azért jó megoldások, mert a nyelvtudás anyanyelvi szintű lesz.

A tervezés azonban nagyon fontos, mert minden életkornak megvan a maga feladata és az a nyelvtudási szint, amit el kell érni ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat. Például, ha eldöntötted, hogy 18 évesen külföldön szeretnél dolgozni, ideális lenne, ha már 14 éves korodtól nyaranta két hetet külföldön töltenél. Ezzel 18 éves korodra megszerezheted azt a nyelvi és kulturális hátteret, amivel már nemcsak kisegítő munkát, hanem olyan állást is megpályázhatsz, ami hosszútávon segít a karriered megalapozásában. Ez a munka minőségében és fizetésben is hatalmas különbség és anyanyelvi közegben lehet dolgozni.

Nyelvtanulás Argentínában

HIVATALOS INFORMÁCIÓK ARGENTÍNÁRÓL

Államforma: Elnöki Köztársaság
Főváros: Buenos Aires
Hivatalos nyelv: Spanyol
Népesség: 40 134 425 fő
Terület: 2 776 890 km²
Pénznem: Peso

A spanyol nyelvtanulás mellett miért érdemes még Argentínát választanod?

Argentína ideális hely ahhoz, hogy az egyik legnépszerűbb világnyelvet a spanyolt elsajátítsd, és közel kerülj az elbűvölő latin-amerikai kultúrához.

A Föld nyolcadik legnagyobb állama Argentína, közel végighúzódik a fél dél-amerikai kontinensen. Határos Chilével, Uruguay-jal, Paraguay-jal, Brazíliával és Bolíviával.
Az éghajlat általában mérsékelt égövi, a szubtrópusi északtól a szubpoláris délig terjed. Az ország északi része nagyon meleg, száraz nyarak váltakoznak valamivel nedvesebb telekkel.
A lakosság 95%-a európai, főként spanyol és olasz származású.

Az argentin konyha különösen kedveli a húsokat, főleg a marhát. Legszívesebben a parrilladát fogyasztják, ami grillezett húsból álló étel. Az ízeken némi olaszos hatás is érződik, ezt leginkább a fagylaltoknál (helado) tapasztalhatjuk. Az italok közül érdemes megkóstolni a paraguayi teát.