Nyelvtanfolyamok Írországban

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK BRAYBEN

Nyelvtanulás Brayben

Írország 4-ik legnagyobb városa, Wicklow megyében, Dublin-tól mindössze 20 km-re délre fekszik az ország keleti partján. Forgalmas város, vonzza a turistákat, a dubliniak külünösen szeretnek hétvégenként ide átlátogatni. Bray Írország leghosszabb tengerparti városa is egyben, mintegy 1.6 kilóméter hosszan lehet a part mentén sétálni. Népszerű kiindulópont a kirándulók illetve túrázok körében is. Bray Head tetejéről, mely 241 méter magasan emelkedik meredeken a tengerszint felett, gyönyörű kilátás nyílik a közeli hegyekre és a tengerre. Bray hosszú múltra visszatekintő üdülőhely, rengeteg étterem, panzió, üzletek, esti szórakoztató programok, illetve számos neves fesztivál várja az ide látogatókat. A város otthont ad számos pub-nak is, mint például a Harbour Bar-nak, melyet a Lonely Planet 2010-ben a ‘Világ legjobb bárja’-ként rangsorolt, az O’Toole család tulajdonában áll már 3 generáció óta. A minden évben megrendezésre kerülő Bray Summerfest turisztikai eseménnyé nőtte ki magát, júliusban és augusztusban összesen 6 héten át tart, és körülbelül 100 ingyenes szórakoztató rendezvényen vehet részt az ember; van élőzene, kirakodó vásár, sport események, koncertek, karneválok és családi programok. Bray ad otthont Írország egyetlen film stúdiójának, az Ardmore Studios-nak, ahol többek között a Braveheart-ot is forgatták. 2010-ben Bray elnyerte Írország legtisztább városa címét.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Brayben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK BRAYBEN

Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Dublin Road

Nyelvtanulás Brayben
Nyári táborok és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven át egészen a Cambridge előkészítőig, és az üzleti nyelvtanfolyamig 195 EUR ártól kezdődően.
A nyelvtanfolyamokat kombinálhatod golf leckékkel, és lovaglással is.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál vagy apartmanban.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK CORKBAN

Nyári táborok Corkban

Írország második, az Ír-sziget harmadik legnagyobb városa Dublin és Belfast után. Írország délkeleti részén helyezkedik el, a Kelta-tenger partján, a Lee-folyó hosszan a szárazföldbe nyúló torkolatának a kezdetén. 2005-ben Cork volt Európa kulturális fővárosa. Látnivalói közé tartozik a Vörös-apátság (Red Abbey), ami a város legrégebbi épülete; az Erzsébet-erőd mely a XVI. században épült vár egyetlen épen maradt bástyája, jelenleg rendőrségi épület található a falai közt; a Szent Finnbarr-katedrális, ami az 1870-es években épült háromtornyú neogót templom. A Corki Egyetemet 1849-ben, Viktória királynő látogatásának tiszteletére alapították. A gabonapiac (Cornmarket) a XVIII. században épült, a kereskedők árujukat az egykor idáig futó dokkokból frissítették fel, a dokkok helyén ma a Grand Parade utca található. A Crawford galéria az 1720-as években készült el, egykor vámház, majd képzőművészeti iskola volt, 1979-től képzőművészeti kiállítóteremként működik. A St. Ann’s Shandojn-templom 1722-ben épült, a templom tetején szélkakas helyett szélhal mutatja a szelek irányát. ’Az 1001 épület amit látnod kell mielőtt meghalsz’ című könyvben szerepel tübbek között a Glucksmann Gallery Cork-ban, mely egy Modern galéria az egyetem területén.

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Corkban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK CORKBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Hanover Street

Nyelvtanulás Corkban

Szakmai gyakorlati lehetőség, nyári táborok és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól át egészen a Cambridge és IELTS előkészítőig, 149 EUR ártól kezdődően.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, apartmanban vagy hotelben .

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK DUBLINBAN

Nyelvtanulás Dublinban

Írország fővárosa, az Ír-sziget keleti partján, az Ír-tengerbe torkolló Liffey folyó két partján fekszik. A város mai ír neve, Baile Átha Cliath. A vikingek alapították, és a középkor óta Írország fővárosa. Egyes számítások szerint Dublin a harmadik leglátogatottabb európai város (Párizs és London után), több mint négy millió látogató keresi fel évente. A főváros élete első pillanattól kezdve a nagy mediterrán városok nyüzsgésére emlékeztet. A bevásárló utcákon és a sétáló körzetekben szűnni nem akarónak látszik az emberáradat. A késő délutáni óráktól a bevásárló embereket felváltják a színházba, koncertre, moziba és főleg a kocsmai beszélgetésre igyekvők. Ez a kultúr-vándorlás nagy intenzitással tart majdnem éjfélig, amíg a kocsmákból haza nem térnek a vidám dubliniak. Az átlag ír ember számára a kocsma kulturális intézmény is, nem ritkaság, ha annyian vannak, hogy mozdulni is alig lehet. De Dublin nemcsak a pubnak nevezett kocsmák világfővárosa. Múzeumai, utcazenészekkel és mutatványosokkal teli sétálóutcái, hangulatos parkjai, tengerparti ösvényei mind-mind növelik a város urbánus értékét. Az O’Conell Street Európa egyik legszélesebb és legbarátságosabb útvonala, a Liffey folyótól északra halad. A napos időben barátságos, széles öböl dimbes-dombos, házakkal teleszórt látványát G. B. Shaw Nápoly környékénél is szebbnek tartotta. A részben normann jegyeket mutató Dublin Castle-ben volt évszázadokig a brit közigazgatás székhelye, kormányhivatalok számára építették újjá. A Liffey-től délre található a Christ Church és a Szent Patrick-székesegyház. A Heuston hídon át vezet az út a Phoenix parkba, amely 7,1 km²-es területével Európa legnagyobb városi parkja. Látnivalók még többek között: The Old Library, Mansion House, Dubliniana, Guinness Storehouse,Kilmainham-börtön, St Stephen’s Green, Abbey Theatre, O’Donoghue’s Pub és még sok más.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Dublinban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK DUBLINBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Dawson Street

Nyelvtanulás Dublinban

Szakmai gyakorlatok, nyári táborok és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Általános, intenzív, üzleti, Cambridge és IELTS előkészítő nyelvtanfolyamok, illetve tanárképzők 245 EUR ártól kezdődően.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, apartmanban vagy stúdió apartmanban.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!