Nyelvtanfolyamok Panamában

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK PANAMAVÁROSBAN

Nyelvtanulás Panamavárosban

Panama fővárosa és egyben legnépesebb városa is. Itt található a panamai adminisztráció, a kereskedelem és a gazdaság központja. Panamaváros egy izgalmas keveréke a régi Spanyolország, a modern Amerika és a Keleti kultúra hangulatának. Sok érdekes látnivaló található a régi városrészben (ún. Casco Viejo), melyet szűk, macskaköves utcák és gyarmati épületek jellemeznek. Panamaváros még nincs túlzsúfolva turistákkal. Egy nap fel lehet fedezni a romantikus óvárost, ugyanúgy, mint a modern városrészt, ahol a vásárlás, a mozi, és a különféle nemzetközi éttermek különleges élményt nyújtanak. Panamaváros látnivalói közé tartozik az Elnöki palota (Palacio de las Garzas), Panamá la Vieja Múzeum, Állat- és Botanikus Kert, a templomok és aPanama-csatorna. Ez utóbbi egy 77 kilométer hosszú mesterséges csatorna, amely a Csendes- és Atlanti-óceánt köti össze. Az Egyesült Államok felügyelete mellett 1914-re készült el, de a csatorna csak 1999-ben lett Panama része. Megépítése az emberiség történetének legnagyobb vállalkozásai közé tartozik. A csatornának köszönhetően a hajózási útvonalak jelentősen lerövidültek. A város nemzetközi repülőtere, a Tocumen nemzetközi repülőtér a várostól keletre helyezkedik el. Panamavárosban mindenütt színesre festett buszok, a helyi nyelven Diablo rojo-k közlekednek.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Panamavárosban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK PANAMAVÁROSBAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Cerro Ancón

Nyelvtanulás Panamavárosban

Általános, intenzív, üzleti és orvosi spanyol nyelvtanfolyamok, magánórák, vizsgaelőkészítő, és tanárképző kurzusok heti 225 USD ártól kezdődően.
Nyelvtanfolyamodat kiegészítheted latin-amerikai kultúra, ekológia, építészet, jog, turizmus és hajózás órákkal is.
Nyári táborok, junior programok és önkéntes munka végzése egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy hostelben.

Az iskola további helyszínei: Bocas del Toro, Boquete 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!