Nyelvtanfolyamok Dél-Afrikában

NYELVTANFOLYAMOK DÉL-AFRIKÁBAN: FOKVÁROSBAN

Nyelvtanulás Fokvárosban

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK FOKVÁROSBAN

Két óceán találkozásánál, Afrika déli csücskében fekszik Fokváros, azaz Cape Town, a Dél-Afrikai Köztársaság egyik legszebb városa.

Legnépszerűbb turisztikai nevezetessége az asztallapra emlékeztető, lapos tetejű hegy, mint egy behemót őrszem magasodik a város fölé. Table vagyis Asztal-hegy, de sokan Tábla-hegynek nevezik. Jellegzetes, amikor nyáron a fennsíkjáról “lecsorog” a felhőpaplan, azt mondják a helyiek: “megterítettek az istenek”. A fennsíkról tiszta időben elképesztően szép a kilátás. Akár a Robben- szigetekig is ellátni, ahol Nelson Mandela raboskodott két évtizeden át.

Fokvárosnál húzódnak a világ legjobb strandjai, a nyári hónapokban alkalmas a víz a fürdőzésre, bár soha se melegszik fel igazán. Nem csoda, hisz két óceán vize keveredik itt, s a szörfösök meg a cápák érzik igazán elemükben magukat…

Egy érdekes, kevert konyhával találkozhatsz a dél-afrikai konyhában, ha nem szorítkozol a nemzetközi éttermek vagy gyorséttermi láncok kínálatára. Ha közeleg az este és egy pohár borral a kezedben szeretnél elcsendesülni, nincs jobb hely, mint az úgynevezett Waterfront,  amely kikötő és szórakoztató negyed – egyszerre. Sok étterem, klub, üzlet és bevásárló központ vár arra itt, hogy szórakozz és költsd a pénzed. Nehéz lesz ellenállni a kísértésnek. 🙂

A helyi nyelviskolák sokéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Fokvárosban szeretnél angolul tanulni.

NYELVISKOLÁK FOKVÁROSBAN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált. Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Wale St. Angol nyelvtanfolyamok Fokvárosban

Szakmai gyakorlati lehetőség, egyetemi képzés, nyári táborok és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Angol nyelvtanfolyamok az általánostól az intenzíven át egészen az üzleti angolig, vagy a Cambridge-ig, 260 EUR ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy hotelben.

» Main Rd. Angol nyelvtanfolyamok Dél-Afrikában, Fokvárosban Általános, intenzív, üzleti, egyetemi előkészítő nyelvtanfolyamok angol nyelven, 215 EUR ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy hotelben.

NYELVTANFOLYAMOK DÉL-AFRIKÁBAN: PORT ELIZABETHBEN

Nyelvtanulás külföldön: Dél-Afrika / Port-Elisabeth / NoVa Experience

ANGOL NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK NYÁRI TÁBOR KERETÉBEN PORT ELIZABETH -BEN

Dél-Afrika egyik legjelentősebb kikötővárosa. A város gyakran használt rövidítése: PE. Becenevei: The Friendly City (A barátságos város) vagy The Windy City (A szeles város).

A festői szépségű Garden Route a Cape part mentén helyezkedik el, Port Elizabeth Dél-Afrika egyik jelentős turistacélpont, főként azoknak, akik strandolási lehetőségekre is igényt tartanak.

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Port Elizabeth -ben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK PORT ELIZABETH-BEN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Summerstrand

Angol nyelvtanulás Port Elizabeth-benÖnkéntes munka és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven vagy üzletin át egészen az egyetemi előkészítőig, 180 EUR ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, hostelben vagy hotelben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!