URUGUAY

Nyelvtanulás külföldön: Uruguay / NoVa Experience

Spanyol nyelvtanfolyamok Montevideoban

SZAKMAI GYAKORLAT
Uruguayban

NYÁRI TÁBOROK
Uruguayban

URUGUAY

Uruguayban a hivatalos nyelv a spanyol, így ha spanyol nyelvet szeretnél anyanyelvi környezetben tanulni, jó választás ez az ország számodra.

Uruguay-i programjainkról és aktuális akcióinkról kérd ingyenes konzultációnkat elérhetőségeinken!

Tanulj spanyolul a matétea hazájában, Uruguayban

Az eredményes nyelvtanulás titka a jó tervezés. Ha már tudod, hogy milyen nyelvet szeretnél megtanulni, mi a célod, milyen szintű nyelvtudást szeretnél megszerezni és mennyi idő áll a rendelkezésedre, akkor tudsz könnyen választani az általunk kínált lehetőségekből.

A tervezés azonban nagyon fontos, mert minden életkornak megvan a maga feladata és az a nyelvtudási szint, amit el kell érni ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat. Például, ha eldöntötted, hogy 18 évesen külföldön szeretnél dolgozni, ideális lenne, ha már 14 éves korodtól nyaranta két hetet külföldön töltenél. Ezzel 18 éves korodra megszerezheted azt a nyelvi és kulturális hátteret, amivel már nemcsak kisegítő munkát, hanem olyan állást is megpályázhatsz, ami hosszútávon segít a karriered megalapozásában. Ez a munka minőségében és fizetésben is hatalmas különbség és anyanyelvi közegben lehet dolgozni.

Spanyol nyelvtanulás Uruguayban

HIVATALOS INFORMÁCIÓK URUGUAYRÓL

Államforma: Elnöki Köztársaság
Főváros: Montevideo
Hivatalos nyelv: Spanyol
Népesség: 3 415 920 fő
Terület: 176 215 km²
Pénznem: Uruguayi Peso

A spanyol nyelvtanulás mellett miért érdemes még Uruguayt választanod?

Uruguay Dél-Amerika második legkisebb, független országa.

Neve guaraní nyelven azt jelenti: „a festett madarak folyója”. A spanyol az ország hivatalos nyelve, így ezt mindenki beszéli. Az üzleti életben gyakran használják az angol nyelvet – csakúgy, mint a franciát és az olaszt.

Itt szintén népszerű a tangó, amelynek nemcsak Argentína, hanem Uruguay is őshazája.

Az uruguayiak sok húst esznek. Nemzeti ételeik a parrillada (marhahús tál), a chivito (tápláló marhahúsos szendvics) és a tésztafélék. További uruguayi ételek: morcilla dulce, dulce de leche, olímpicos, húngaras, masas surtidas.  Nemzeti italaik a matétea, a clérico és a medio y medio.

Az országon belül két nyelvjárási zóna különíthető el: északi és déli, ennek talán egyik fő oka az ország északkeleti részén beszélt portugál nyelv, amely hatással van az ottani spanyolra.