Nyelvtanfolyamok Peruban

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK CUZCOBAN

Nyelvtanulás Cuscoban

Peru délkeleti részén, a perui Andok szívében fekvő város kb. 400.000 lakossal. Cuzco Peru egyik legfontosabb városa, az Inka Birodalom vallási és politikai központja volt. Az indiánok szentségként imádták, mivel az első inka Manco Cápac alapította. A spanyolok hódítása előtt a peruiak Cuzcot egy nagy pumához hasonlították (az volt a szent állatuk). Látványosságok: Plaza de Armas-főtér, La Catedral, San Francisco Templom, Coricancha -Nap Templom és a Jézus szobor.
Machu Picchu romjai Cuzcotól 112 km-re, az Urubamba-folyó völgyében, 2450 méteres magasságban fekszenek. Machu Picchu („Öreg csúcs”) az egykori Inka Birodalom romvárosa Peruban – a világ talán legizgalmasabb és legfestőibb fekvésű régészeti lelőhelye. Egy lépésre az égtől, az Andok hegyláncai között csaknem megközelíthetetlen hegynyergen bújik meg ez az erődített város, amelyet 1450 körül építettek. 1983-ban az UNESCO az Emberiség Kulturális és Természeti Örökségévé nyilvánította. 2007-ben a Világ Új Hét Csodájának egyike lett.

A helyi nyelviskolák többéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Cuzcoban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK CUZCOBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Calle Abracitos

Spanyol nyelvtanulás Cuscoban

Önkéntes munka lehetőség is elérhető ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól a magánórákon át egészen a spanyol szakmai orvosi nyelvi képzésig, 110 USD ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy apartmanban.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK LIMABAN

Spanyol nyelvtanulás Limában

Peru fővárosa, tipikus dél-amerikai nagyváros, hatalmas társadalmi különbségekkel.
Lakóinak száma rohamosan gyarapszik, több mint 8 millió fő.
Az ország partjának központi részén, a Csendes-óceán partján fekszik, az Egyenlítőhöz viszonylag közel. Limát az Andok nyúlványai övezik félkaréjban, a város a Rimac folyó völgyében épült.
Az “örök tavasz” illetve a “Királyok városának” nevezik.
A perui főváros környékén már az inka birodalmat megelőzően is jelentős kultúrák léteztek. Limától délre úgy 20 km-re Lurinnál az időszámítás előtt 4500-ból találtak állandó településre utaló nyomokat.
Limában található a San Marcos Egyetem, ami Dél-Amerika egyik legelső egyeteme, 1551-ben alapították.
A San Francisco kolostorban vallási témájú festmények és több ezer kötetes könyvtár tekinthető meg. Érdekessége, hogy a földalatti folyosók 25.000 elhunyt maradványait rejtik, mert 1808 előtt a limai lakosok oda helyezték halottaikat.
Látványosságok még:  Főtér-Plaza Mayor, a Limai Székesegyház-Catedral- 1538-ban készült el,  Kormányzói (Elnöki) Palota-Palacio de Gobierno, Iglesia de Las Nazarenes templom, Parque del Amor-Szerelmesek parkja.

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Limában szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK LIMABAN

Az általunk javasolt nyelviskola közelében parkok, éttermek, kávézók, üzletek találhatók.

» Miraflores

Nyelvtanulás Limában

Önkéntes munka lehetőség is elérhető ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól a magánórákig, de kiegészítheted szörffel, vagy orvosi szakmai nyelvi képzéssel is a nyelvtanulásodat, 110 USD ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy apartmanban.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!