Nyelvtanfolyamok Costa Rica-n

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK TURRIALBÁBAN

Nyelvtanulás Turrialbában

A közép-amerikai kontinenshídon elterülő ország Costa Rica. Karib-tengeri és csendes-óceáni partvidékét keskeny síkság kíséri. A világ legboldogabb országa a „happyplanetindex” szerint. Az ország a trópusi éghajlati övbe tartozik. A száraz időszak december és április között van, a csapadék főleg június és augusztus között van. Az évi középhőmérséklet San José-ban 20 Celsius-fok. A costa rica-i ételek nagyon egyszerűek, de sok olajjal és fűszerrel készítik el őket, így az európai gyomor számára elsőre nehéznek tűnhet. A legtöbb étel fő alapanyaga a rizs vagy a bab. Az ország nemzeti étele a gallo pinto, ez a fekete babból és sült rizsből készült finomság, melyet többnyire reggelire szolgálnak fel. Érdemes kipróbálni a kókusztejjel elkészített változatát is. Később a gallo pinto-t ízesítik egy kis káposztával, paradicsommal és hússal, és készen is van az ízletes ebéd. Zöldséget nyersen nagyon ritkán szolgálnak fel, érdemes felkészülni rá, hogy a costa rica-iak mindent megsütnek, amit lehet. Érdekesség, hogy a több mint 1000 km hosszú tengerpart ellenére a rákok, halak nagyon drágák, mert keveset halásznak, főleg importálják a tengeri ételeket. Az ország egyik nemzeti itala a guaro, egy cukornádból készített brandyfajta, aminek íze ugyan nem sok van, de alkoholtartalma annál több. Ezen kívül szívesen isszák a fresco de frutas nevű italt is, amit leginkább úgy lehetne jellemezni, hogy egy kóla-víz alapon lebegő gyümölcssaláta. A turisták egyöntetű véleménye szerint nagyon finom.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Turrialbaban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK TURRIALBÁBAN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Turrialba

Nyelvtanulás Turrialbában

Általános, intenzív, üzleti tanfolyamok spanyol nyelven, magánórák, nyelvvizsga előkészítők, és tanárképző kurzusok heti 225 USD ártól kezdődően.
Nyelvóráidat kiegészítheted latin-amerikai kultúra, ekológia, jog, turizmus, és orvosi spanyol nyelvleckékkel is.
Önkéntes munka lehetőségek egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!