KÍNA

Nyelvtanulás külföldön: Kína / NoVa Experience

Kínai nyelvtanfolyamok Pekingben, Sanghajban, Chengdeben, Tianjinban

Kínai vagy angol szakmai gyakorlat Pekingben, Sanghajban, Ningboban, Guangzhouban, Sanyaban, Qingdaoban, Tianjinban

Nyári táborok Pekingben

KÍNA

Kína hivatalos nyelve a mandarin, így tökéletes választás, ha kínau nyelven szeretnél anyanyelvi környezetben tanulni.

Kínai programjainkról és aktuális akcióinkról kérd ingyenes konzultációnkat elérhetőségeinken!

Tanulj kínai nyelvet anyanyelvi környezetben!

Az eredményes nyelvtanulás titka a jó tervezés. Ha már tudod, hogy milyen nyelvet szeretnél megtanulni, mi a célod, milyen szintű nyelvtudást szeretnél megszerezni és mennyi idő áll a rendelkezésedre, akkor tudsz könnyen választani az általunk kínált lehetőségekből.

A tervezés azonban nagyon fontos, mert minden életkornak megvan a maga feladata és az a nyelvtudási szint, amit el kell érni ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat. Például, ha eldöntötted, hogy 18 évesen külföldön szeretnél dolgozni, ideális lenne, ha már 14 éves korodtól nyaranta két hetet külföldön töltenél. Ezzel 18 éves korodra megszerezheted azt a nyelvi és kulturális hátteret, amivel már nemcsak kisegítő munkát, hanem olyan állást is megpályázhatsz, ami hosszútávon segít a karriered megalapozásában. Ez a munka minőségében és fizetésben is hatalmas különbség és anyanyelvi közegben lehet dolgozni.

Nyelvtanulás Kínában

HIVATALOS INFORMÁCIÓK KÍNÁRÓL

Államforma: Népköztársaság
Főváros: Peking
Hivatalos nyelv: Mandarin
Népesség: 1 321 851 888 fő
Terület: 9 640 821 km²
Pénznem: Kínai Jüan

A kínai nyelvtanulás mellett miért érdemes még Kínát választanod?

A Kínai Népköztársaság, ismertebb nevén csak Kína Kelet-Ázsia legnagyobb országa, amely egyben túlmutat régióján, mivel mind Közép-Ázsiában, mind a tengeren vannak területei.

Az ország 1949-től kezdve kettéosztva él: a Kínai Népköztársaság, Peking (Beijing) fővárossal, illetve a Tajvan (Taiwan) szigetéből és annak környékéből álló Kínai Köztársaság, Tajpej fővárossal.

Bár ma nem tekintik önálló államnak Tajvant, az amerikai erők mindeddig megakadályozták, hogy a Kínai Népköztársaság bekebelezze.

A világ legősibb folyamatos civilizációja, amely már az ókorban önálló kulturális egységet alkotott, és igen fejlettnek számított. Ma a világ 3. katonai, második gazdasági potenciálja, a világ legnépesebb állama (1,3 milliárd lakossal), ám a jelenleg működő népességszabályozási program eredményeként rövidesen meg kell válnia ettől a rangjától.

Turizmusa a világ turizmusában meghatározó szerepet tölt be. A turista érkezések száma 2005-ben a negyedik, a bevételeket számítva pedig a hatodik helyet foglalta el a világon.

A közelmúlt legdinamikusabb fejlődését is ez a kelet-ázsiai ország produkálta az ágazatban.

Rengeteg látnivalója van ennek az országnak, köztük néhány például a kínai nagy fal, kínai piramisok, Tiananmen tér (Peking), Tiltott Város (Peking), Nyári Palota (Peking), Tien Tan, az Ég Temploma (Peking), Pekingi Egyetem, Agyaghadsereg (Xian), Óceán Park (Hongkong), Jáde Buddha-templom (Sanghaj), Longmen-barlangok.