Nyelvtanfolyamok Angliában

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK BRISTOLBAN

Nyári táborok Angliában: Bristolban / NoVa Experience

Bristol város Anglia délnyugati részén, Londontól 185 km-re nyugatra, Bath, Gloucester és Newport között. Lakossága 400 000 fő, elővárosokkal együtt 550 000; Anglia hatodik, az Egyesült Királyság kilencedik legnagyobb városa; Nyugat-Anglia legnépesebb városa.
A Bristoli-csatorna mentén rövid tengerpartja is van. A város a régió kulturális és oktatási központja.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Bristolban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK BRISTOLBAN

A nyelviskolákról, és azok árairól érdeklődj elérhetőségeinken!

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK BRIGHTONBAN

Brighton

Brighton város Sussex déli partján, Anglia egyik legnagyobb és leghíresebb tengerparti üdülőhelye, egy nagyobb agglomeráció része. Élénk élete kontrasztban áll a közeli Hove visszafogottságával és finomabb karakterével. A két város 1997-ben összefogott és létrehozták a közös Brighton & Hove önkormányzatot, amely 2000-ben city státuszt kapott a királynőtől a millenniumi ünnepségek keretében. Brighton & Hove lakosainak száma: 253 500

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Brightonban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK BRIGHTONBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Old Steine

Nyelvtanulás Brightonban

Szakmai gyakorlati lehetőség és nyári táborok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven át egészen az IELTS nyelvvizsga előkészítőig, 125 GBP ártól kezdődően.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diák rezidencián, vagy hotelben.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK BOURNEMOUTHBAN

Nyelvtanulás Bournemouthban

Bournemouth regionális központnak számít kikapcsolódás, szórakozás, kultúra és pihenés szempontjából. Az elmúlt években a város népszerű éjszakai célponttá vált a számos étteremnek, kocsmának és klubnak köszönhetően.A városban számos fesztivált is tartanak. A „Bournemouth-i Étel és Ital Fesztivál” három napos, amit piaccal és szabadtéri sütéssel kapcsolnak össze. 2012. óta tartják a „Művészet a tengernél Fesztivált”, ami színházzal, filmvetítéssel, irodalommal, zenével és tánccal összekötött program.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Bournemouth-ban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK BOURNEMOUTHBAN

A nyelviskolákról, és azok árairól érdeklődj elérhetőségeinken!

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK CAMBRIDGEBEN

Nyelvtanulás Cambridge-ben

Cambridge egy régi angliai egyetemi város. Londontól kb. 80 km-re fekszik északkeleti irányban. Cambridge a Cambridge-i Egyetem miatt a legismertebb, amely a híres Cavendish Laboratory-nak és a Cambridge University Library-nak is otthont ad, s amely a második legrégibb egyetem angolszász nyelvterületen, s egyben a leggazdagabb, és legerősebb egyetem egész Európában. A 2001-es népszámlálás szerint a város lakossága 108 863 fő volt (22 153 diákot beleértve). Cambridge környékén található a Silicon Fenn, ami az egyetemhez kapcsolódó high-tech kutatási park, ami elsősorban a számitástechnikai és orvosi cégeket tömöriti nagyon nagy számban. Sorban létesültek technológiai laborok, tudományparkok és más fejlesztések is a város körül, amelyek immáron nem csupán az egyetemhez kötődnek, habár jellemzően az egyetemről kikerülők alapítják őket.  A legnagyobb munkaadó természetesen a Cambridge Egyetem, de jelentős számban foglalkoztat az 1992-ben egyetemi rangot nyert Anglia Ruskin University, a város “másik” egyeteme.  A Cambridge Egyetemnek számos múzeuma van, amelyek ingyenesen nyitva állnak a közönség előtt is.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Cambridge-ben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK CAMBRIDGE-BEN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Guildhall Pl.

Nyelvtanulás Cambridge-ben

Szakmai gyakorlatok és nyári táborok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven át egészen a nyelvvizsga felkészítőig, és az üzleti angolig, 260 GBP ártól kezdődően.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diák szálláson.

Iskola további helyszínei: London, Brighton, Bristol, Manchester, Oxford

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK EDINBURGHBEN

Nyári táborok Angliában, Skóciában: Londonban, Oxfordban, Edinburghben

Edinburgh Skócia fővárosa és második legnagyobb lélekszámú városa.
A különleges természeti adottságú, kedvező fekvésű, történelmi nevezetességekben és látnivalókban bővelkedő város gazdasága főleg a turizmusra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatóiparra épül.Edinburgh élénk kulturális életének gerincét a szinte egész évben folyamatosan zajló fesztiválok adják, melyek közül kiemelkedik a minden év augusztusában megrendezett Edinburgh-i Fesztivál és az ehhez szervesen kapcsolódó The Fringe, ami a világ legnagyobb nemzetközi művészeti fesztiválja. A fesztiváleseményeken kívül a kulturális létesítmények sokasága kínálja programjait. Az UNESCO 2004-ben, a világon elsőként, Edinburgh-nak adományozta a City of Literature (Az Irodalom Városa) díjat.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Edinburghben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK EDINBURGHBEN

A nyelviskolákról, és azok árairól érdeklődj elérhetőségeinken!

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK LONDONBAN

Nyelvtanulás Londonban

Egyesült Királyság és azon belül Anglia fővárosa, a legnagyobb városi terület az Egyesült Királyságon belül, és a legnagyobb városi terület az Európai Unión belül. London elterül a Temze-folyó két partján. London a világ legnagyobb pénzügyi központja is New York mellett. Ma Nagy-London a belvárosból és 32 kerületből  áll. A legjelentősebb központ Westminster, itt található a West End, London legfontosabb kulturális, szórakoztatóipari és bevásárlónegyede. Nagyszámú látogatót és turistát vonz. A turistalátványosságok nagyrészt a város középső részén vannak (Central London), a Cityben, a West Enden, Westminsterben (Westminsteri apátság, Buckingham-palota, Kensington és Chelsea kerület (Tudományos Múzeum, Victoria és Albert Múzeum) és a Hyde Park. Fontos turistalátványosságnak számítanak még a Szent Pál-katedrális, a Nemzeti Galéria, a Globe Színház, a Tate Galéria, a London Bridge, a Tower híd és a Tower, a London Eye, a British Museum Bloomsburyben és sok más múzeum és látványosság.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Londonban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK LONDONBAN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» 28-30 Theobald’s Road, Zone 1

Nyelvtanulás Londonban

Nyári táborok és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven át egészen a nyelvvizsga felkészítőig, és az üzleti angolig, 100 GBP ártól kezdődően.
Tanulhatsz délelőtt, délután vagy este is.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, apartmanban, vagy diák rezidencián.

» Tunstall Road

Nyelvtanulás Londonban

Prémium intenzív angol, szemi intenzív angol, és nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok, 92 GBP ártól kezdődően, heti bontásban.
Diploma kurzusok közül is választhatsz ebben az iskolában.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, apartmanban, vagy diák rezidencián.

» South Molton Street

Nyelvtanulás Londonban

Nyári táborok és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Általános, intenzív, üzleti és nyelvvizsga előkészítő nyelvtanfolyamok angol nyelven, 85 GBP ártól kezdődően, heti bontásban.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.

Az iskola további helyszíne: Hastings

» Piccadilly

Nyelvtanulás Londonban

Egyetemi pathway programok is elérhetők ebben az iskolában.
Általános, intenzív, üzleti és nyelvvizsga előkészítő nyelvtanfolyamok angol nyelven, 200 GBP ártól kezdődően, heti bontásban.
Nyelvóráidat kombinálhatod brit kultúra, turizmus, vagy akár média órákkal is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK GLASGOWBAN

Nyelvtanulás Glasgowban

Glasgow Skócia legnagyobb városa, egyben az Egyesült Királyság harmadik legnépesebb városa. Nevének jelentése gael nyelven: „zöld hely”. A glasgowiak Glaswegian néven ismertek, s a helyi nyelvjárásnak is ez a neve.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Glasgowban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK GLASGOWBAN

A nyelviskolákról, és azok árairól érdeklődj elérhetőségeinken!

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK MANCHESTERBEN

Nyelvtanulás Manchesterben

Manchester az Egyesült Királyság, ezen belül Anglia egyik legjelentősebb városa. A világon elsőként kialakult ipari nagyváros. Sokak szerint Nagy-Britannia második legfontosabb városa London után, bár ezért a titulusért Birmingham is versenyez. Művészeti, média- és üzleti központ. Nagy-Manchesterben több, mint százezer egyetemista lakik. A Manchesteri Egyetem (University of Manchester), Manchester Metropolitan University (Manchesteri Nagyvárosi Egyetem) és a Royal Northern College of Music (Királyi Északi Zenei Főiskola) egyetemi várost alkot a városközpont déli részében, az Oxford Road körül. Nagy-Manchesterben találhatók még a University of Bolton és a University Centre Oldham egyetemek.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Manchesterben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK MANCHESTERBEN

A nyelviskolákról, és azok árairól érdeklődj elérhetőségeinken!

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK OXFORDBAN

Nyelvtanulás Oxfordban

Oxford város és egyben egy helyi önkormányzattal rendelkező terület 134 248 lakossal Angliában. (2001-es adat). Ez ad otthont a University of Oxfordnak, az angol nyelvterületen legrégebben alapított egyetemnek. Közismert neve: az álmodó tornyok városa. Ezt először Matthew Arnold mondta a városra, az egyetem épületeinek harmonikus építészete miatt. A Temze átszeli a várost, a belterületi, körülbelül 18 kilométeres részt Isisnek is hívják. Oxford Londontól 85 km-re nyugat-északnyugatra, Birminghamtől 90 km-re délkeletre található. Oxford és környéke számtalan felsőoktatási intézménynek ad otthont, sok közülük a világ minden részéről fogad hallgatókat. Sok közülük több száz éves intézmény, amelyek megőrizték kapcsolatukat az egyetemmel, és megtartották azt a szokást, miszerint csak az egyik nem tanulhat egy-egy iskolában. Gyakoriak az iskolák közötti, tudást mérő versenyek.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Oxfordban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK OXFORDBAN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Kidlington Centre

Nyelvtanulás Oxfordban

Általános nyelvtanfolyamok és nyelvvizsga felkészítő kurzusok heti 175 GBP ártól kezdődően.
4 hét felett kedvezményes árak.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás fogadó családoknál történő elhelyezéssel lehetséges, választottan félpanzióval, vagy teljes ellátással.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK TORQUAYBEN

Nyelvtanulás Torquayban

Torquay is a seaside town in Devon, England, part of the unitary authority area of Torbay. Torquay has numerous tourist attractions, including Kents Cavern, Britain’s most important Stone Age site, which was home to early man for some 40,000 years.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Torquayben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK TORQUAYBEN

A nyelviskolákról, és azok árairól érdeklődj elérhetőségeinken!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!

Kapcsolódó bejegyzések: