Nyelvtanfolyamok Argentínában

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK BUENOS AIRESBEN

Nyelvtanulás Buenos Airesben

Argentína fővárosa, Latin-Amerika egyik legnagyobb városa.
Kikötője egyike a világ legforgalmasabb kikötőinek. Buenos Aires Argentína északkeleti részén, a Río de la Plata déli partján az uruguayi partokkal szemben fekszik.
Buenos Aires Argentína gazdasági, ipari, kereskedelmi és kulturális központja. Rengeteg múzeuma és könyvtára, valamint színházai és mozijai vannak.
Talán nincs a világon még egy olyan város, ahol ennyi szobrot és szökőkutat lehet megcsodálni, mint itt. Az egyik legjelentősebb kultúrintézmény, a Teatro Colon. A helyi operaház gyakran tűzi műsorára magyar szerzők műveit, leggyakrabban Bartók és Kodály zenevilágát elevenítik meg, mégpedig magyarul. Hosszú éveken át a Buenos Aires-i operaház koncertmestere és karnagya a magyar Eiler István volt. Szintén jelentős a Kultúra Háza, továbbá rengeteg klub és színpaddal rendelkező szórakozóhely biztosítja a pezsgő művészi életet.
Buenos Aires egyeteme, az UBA, Dél-Amerika egyik legnagyobb oktatási intézménye, a világ minden részéről fogad diákokat. Az egyetem eddig öt Nobel-díjast adott a tudománynak.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Buenos Airesben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK BUENOS AIRESBEN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Plaza de Mayo – San Telmo

Nyelvtanulás Buenos Airesben

Intenzív spanyol nyelvtanfolyamok, üzleti illetve orvosi spanyol kurzus, vizsgaelőkészítő és tanárképző tanfolyamok 200 USD heti ártól kezdődően.
Spanyol nyelvtanfolyamodat tangó órákkal egészítheted ki.
Szakmai gyakorlati lehetőség, önkéntes munka végzése egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy apartmanban.

» Perón

Nyelvtanulás Buenos Airesben

Intenzív spanyol, üzleti és orvosi spanyol nyelvtanfolyamok 210 USD ártól kezdődően.
Spanyol óráidat kiegészítheted tangó vagy salsa táncórákkal.
Önkéntes munka végzésére van lehetőség.
A szállás igény szerint fogadó családoknál vagy diákszálláson.

» Recoleta

Nyelvtanulás Buenos Airesben

Spanyol nyelv- és társalgás órák, orvosi spanyol tanfolyam már heti 110 USD ártól kezdődően.
Nyelvtanfolyamod mellett tangó órákra is járhatsz.
Önkéntes munka végzésre van lehetőség az iskolán belül.
A szállás igény szerint fogadó családoknál vagy apartmanban.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK CORDOBABAN

NYELVTANULÁS Cordobában

Córdoba volt az első fővárosa Argentínának. Santiago, Chile és Buenos Aires háromszögének északi csúcsán helyezkedik el.
Córdoba városa Buenos Aires után Argentína legnagyobb kultúrális és szolgáltatási központja. A városnak van egy történelmi központja, ahol számos 17-19-edik századból származó templomok, kolostorok és gyarmati stílusú házak találhatóak. A Katedrális, a Compañía, a Santa Teresa és Santa Catalina Zárda, a Marquee Sobremonte Háza és a Rivera Indarte Színház az ország építészeti örökségének kiemelkedő műemlékei közé tartoznak. Córdobának van egy modern, aktív része is, ahol első osztályú egyetemi-, üzleti-, kultúra és szabadidő-központ található kiváló szállodákkal és szolgáltatásokkal a turisták számára. A belvárosban fellelhető sétáló utcák, bevásárlóközpontok, kultúrális és rekreációs központok szintén hozzátartoznak Córdoba sokoldalúságához.

NYELVISKOLÁK CORDOBÁBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Barrio Güemes

Nyelvtanulás Córdobában

Szakmai gyakorlati lehetőség, önténtes munka lehetőségek egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az üzletin át egészen az egyetemi előkészítőig, kiegészítve speciális szaknyelvi képzéssel már 175 USD ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy apartmanban.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK MENDOZABAN

Nyelvtanulás Mendozában

Argentína egyik legfontosabb városa, a Mendoza tartomány fővárosa. A tartomány északi-középső részén, az Andok keleti lábánál fekszik. A város a hegymászók gyakori átutazóhelye az Aconcagua felé (a legmagasabb hegy a nyugati és a déli félgömbön), és a kaland utazóknak, akiket érdekel a hegymászás, túrázás, lovaglás, rafting és egyéb sportok.

Télen a síelők jönnek a városba az Andokhoz való könnyű hozzáférés miatt. Mendoza két fő iparági területe az olívaolaj termelés és a bor készítése. A Mendoza környéki régió a legnagyobb bortermelő terület Latin-Amerikában a több száz borászatával. A Fiesta Nacional de la Vendimia – Nemzeti Szüreti Fesztivál – minden évben március elején kerül megrendezésre.

Látványosságok: Plaza de la Independencia – Függetlenségi Tér, La Fontaine de L’Observatoire szökőkút, San Martín emlékmű, Cornelio Museo Moyano -Természettudományi Múzeum, Museo del Área Fundacional -Regionális Történeti Múzeum. 2008-ban a National Geographic Mendozát a világ top 10 történelmi célállomásai közé sorolta.

NYELVISKOLÁK MENDOZABAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Quinta Seccion

Nyelvtanulás Mendozaban

Önkéntes munka lehetőség is elérhető ebben az iskolában.
Többféle típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 110 USD ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy apartmanban.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!