Nyelvtanfolyamok Portugáliában

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK LISSZABONBAN

Nyelvtanulás Lisszabonban

Portugália fővárosa és egyben legnagyobb városa. Lisszabon Portugália nyugati peremén, az Atlanti-óceán partján helyezkedik el, a Tejo tölcsértorkolatában. Lisszabon Európa szárazföldi területének legnyugatibb fővárosa, valamint ez a régió Portugália leggazdagabb térsége. A város nyugati felét a Monsanto Park természetvédelmi területe foglalja el, amely közel 10 km²-es területével Európa egyik legnagyobb városi zöldfelületei közé tartozik. A város klímája mediterrán, Lisszabon az egyik legmelegebb európai főváros. Az Alfama, Lisszabon legrégebbi és talán legjellemzőbb negyede, ahol a korai középkorból visszamaradt apró terek és szűk utcák-sikátorok hálózata szinte változatlan formában megmaradt. Lisszabon hagyományos zenéje a fado, egy melankólikus zenei műfaj ahol az énekest spanyol gitáron és a tizenkét húros portugál gitáron kísérik. A legtöbb fado-ház élő zenés éttermekben található, nagytöbbségük az Alfama negyedben. A városközpont legmagasabb dombján emelkedik a Szent György vár, itt található a Nemzeti Panteon, a São Vicente de Fora templom valamint a lisszaboni katedrális  és mellette a Szent Antal templom. A Bairro Alto vagy Felsőváros szűk, kockakővel borított utcáin főleg lakóházak állnak jellegzetes kőkeretes ablakaikkal, francia-erkélyeikkel és díszes öntöttvas korlátaikkal, valamint ez a lisszaboni éjszakai élet legismertebb negyede számtalan éttermével, bárjával. A Bairro Alto legismertebb és legjellemzőbb épülete a Belém-torony. Az erődítmény igazi szépségét a külső díszítés adja: a faragott kötélforma, a nyitott erkélyek és a mór stílusú őrtornyok. Lisszabon mellett található Európa leghosszabb hídja, a Vasco da Gama híd, mely a viaduktokkal együtt számítva 17,2 km-es hosszú.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Montrealban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK LISSZABONBAN

Az alábbi iskolával a magas szakmai színvonal is garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

»  Av. da República

Nyelvtanulás Lisszabonban

Szakmai gyakorlati lehetőség, önkéntes munka, és nyári táborok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzívig, és nyelvóráidat szörf leckékkel is kombinálhatod, 195 EUR ártól kezdődően.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy apartmanban.

Az iskola további helyszíne: Faro (Algarve)

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!