Nyelvtanfolyamok Mexikóban

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK GUANAJUATOBAN

Nyelvtanulás Guanajuatoban

Guanajuato, a mexikói Guanajuato állam fővárosa és hatodik legnépesebb városa. Történelmi belvárosát és a szomszédos bányaterületet az UNESCO 1988-ban a Világörökség részévé nyilvánította. A település különlegessége a belváros alatt húzódó kiterjedt alagútrendszer, melyet megnyitottak a jármű- és gyalogos forgalom számára. Guanajuato Mexikó közepén, a Vulkáni-kereszthegység és a Mexikói-fennsík találkozásánál fekszik: maga a város a hegyek közé épült, de tőle közvetlenül délre már síkvidék terül el a tengerszint felett kb. 1900 m-rel. Fő folyója a Guanajuato. A város éghajlata meleg, de nem rendkívül forró: minden hónapban mértek már 28 °C fölötti hőmérsékletet. Itt található egész Mexikó egyik legjelentősebb történelmi múzeuma, a Guanajuatói Regionális Múzeum, melyet 1958-ban az Alhóndiga de Granaditas épületében rendeztek be. A művészeti kiállításokon kívül van a városban ásványtani múzeum és természettudományi bemutató is. Talán a legnevezetesebb múzeum a Múmiamúzeum, ahol 111 múmiát állítanak ki, melyeket 1865 és 1989 között exhumáltak. Az országszerte ismert nevezetes személyek és fogalmak (Hidalgo, Benito Juárez, a béke) emlékművei mellett helyi jellegzetességekkel vagy ritkaságokkal is találkozhatunk: emlékművet emeltek a városban El Pípila számára, de Cervantesnek és legismertebb hősének, Don Quijotének is. Helyi hagyomány, hogy a húsvéti nagyhét elején a Jardín de la Unión parkban a város férfi lakói virágokat ajándékoznak a nőknek. Guanajuato turistái számára azonban a legérdekesebb rendezvény a Miguel de Cervantes emlékére tartott Nemzetközi Cervantes Fesztivál, amely eredetileg irodalommal foglalkozott, ma már azonban mindenféle más művészettel is.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Guanajuatoban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK GUANAJUATOBAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Barrio Pastita

Nyelvtanulás Guanajuatoban

Általános és intenzív spanyol nyelvtanfolyamok, magánórák, nyelvvizsga előkészítők, és tanárképző kurzusok heti 165 USD ártól kezdődően.
Nyelvóráidat kiegészítheted tánc, kultúra, zene és búvárkodás órákkal.
Junior programok és önkéntes munka lehetőség elérhető az iskola bizonyos helyszínein.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy apartmanban.

Az iskola további helyszínei: Playa del Carmen, Oaxaca, Puerto Vallarta

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!