Nyelvtanfolyamok Brazíliában

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK RIO DE JANEIROBAN

Nyelvtanulás Rio de Janeiroban

Rio de Janeiro a világ egyik legszebb városa és legkeresettebb úticélja. Dél-Amerika egyik gazdasági és kulturális központja, fejlett kozmopolita metropolisz közel hatmillió lakosával és többmillió látogatójával.
90 kilométernyi homokos tengerpart, a világ harmadik legnagyobb városi erdeje, a város jelképének számító Krisztus szobor, a tengerparton álló gránitból álló Cukorsüveg-hegy, a tavak és lagunák teszik egyedülállóvá Rio látképét.
Rio leghíresebb látványossága a Corcovado hegyen található megváltó Krisztus szobra. A szoborhoz villamossal lehet feljutni. A szobor talapzatánál lévő kilátóból jól látható, ahogy Rio de Janeirót négy részre osztják a hegyek.
Rio de Janeiro éghajlata trópusi. Nyáron, december és március között sokszor heves esők vannak, a város belső részein rövid időszakokra a 40°C fok is megszokott. A városban minden hónapban elérheti a hőmérséklet a 27°C fokot.
Rio belvárosában érdekesen keverednek a történelmi látnivalók és a modern városépítészet.
Jövőre Rio de Janeiro rendezheti meg a nyári olimpiát a Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntése szerint, így olimpiai lázban ég az egész ország.
Ez a hely egyszerűen lenyűgöző, méltó elhíresült nevére: „Cidade maravilhosa” (gyönyörű város).

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Rio de Janeiroban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK RIO DE JANEIRO-BAN

Bármely képzést is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» R. da Quitanda

Nyelvtanulás Rio de Janeiroban

Önkéntes munka lehetőség is elérhető ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven át egészen az üzleti képzésig, akár speciális szakmai képzéssel kiegészítve 150 USD ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, hotelben, hostelben, vagy apartmanban.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!