PARAGUAY

Nyelvtanulás külföldön: Paraguay / NoVa Experience

Nyelvtanfolyamok Asunciónban

SZAKMAI GYAKORLAT
Paraguayban

NYÁRI TÁBOROK
Paraguayban

PARAGUAY

Paraguayban a spanyol a hivatalos nyelv, így ha anyanyelvi környezetben szeretnél spanyolul tanulni, tökéletes választás.

Paraguay-i programjainkról és aktuális akcióinkról kérd ingyenes konzultációnkat elérhetőségeinken!

Tanulj spanyolul Paraguayban

Az eredményes nyelvtanulás titka a jó tervezés. Ha már tudod, hogy milyen nyelvet szeretnél megtanulni, mi a célod, milyen szintű nyelvtudást szeretnél megszerezni és mennyi idő áll a rendelkezésedre, akkor tudsz könnyen választani az általunk kínált lehetőségekből.

A tervezés azonban nagyon fontos, mert minden életkornak megvan a maga feladata és az a nyelvtudási szint, amit el kell érni ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat. Például, ha eldöntötted, hogy 18 évesen külföldön szeretnél dolgozni, ideális lenne, ha már 14 éves korodtól nyaranta két hetet külföldön töltenél. Ezzel 18 éves korodra megszerezheted azt a nyelvi és kulturális hátteret, amivel már nemcsak kisegítő munkát, hanem olyan állást is megpályázhatsz, ami hosszútávon segít a karriered megalapozásában. Ez a munka minőségében és fizetésben is hatalmas különbség és anyanyelvi közegben lehet dolgozni.

Spanyol nyelvtanulás Paraguayban

HIVATALOS INFORMÁCIÓK PARAGUAYRÓL

Államforma: Elnöki Köztársaság
Főváros: Asunción
Hivatalos nyelv: Spanyol
Népesség: 6 347 884 fő
Terület: 406 752 km²
Pénznem: Guaraní

A spanyol nyelvtanulás mellett miért érdemes még Paraguayt választanod?

Paraguay nevét legnagyobb folyójáról kapta. Az indián eredetű név jelentése: “papagájok vize”. Az egykori spanyol gyarmat 1811-ben nyerte el függetlenségét.

Bolívia mellett a kontinens másik, tengerparttal nem rendelkező országa.

Felszínét a Paraguay – mocsarakkal tarkított, őserdővel borított – völgye osztja két részre. A folyótól nyugatra a Gran Chaco szavannás alföldje, keletre pedig a szubtrópusi erdőkkel fedett Brazil-magasföld uralja a tájat.

Földje ásványkincsekben szegény, de vízenergiában gazdag. A Brazíliával közösen üzemeltetett Itaipu a Föld legnagyobb vízerőműve.

A lakosság 90%-a római katolikus. 5%-uk protestáns. Lakói főleg növénytermesztésből (rizs, kukorica, búza, gyapot) és állattenyésztésből (szarvasmarha) élnek. Jelentős a fakitermelés is.