Nyelvtanfolyamok Ecuadorban

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK QUITOBAN

Spanyol nyelvtanulási lehetőségek Quitoban, Ecuadorban

Quito, Ecuador fővárosa mindössze 35 km-re fekszik az Egyenlítőtől délre, ez Dél-Amerika egyik legrégibb és legszebb városa. Az Egyenlítő helyét jelző emlékművet a helyiek „la mitad del mundo” (a világ közepe) néven ismerik. A Pululahua egy vulkán nem messze a La Mitad del Mundótól, melynek krátere gépkocsival is könnyen megközelíthető turistalátványosság. Quito függővasútját is érdemes kipróbálni, ha már erre járunk, mely a városközpontból a Pichincha-vulkán keleti oldalán levő Cruz Lomára vezet fel. 4100 m magasra juthatunk így fel, ahol éttermek, üzletek és különféle áruházak találhatóak, illetve kijelölt túraútvonalak. Quito északi részén a város legnagyobb üzleti negyedei és a város szórakozónegyede található. A Parque Metropolitano egész Dél-Amerika legnagyobb városi parkja, a New York-i Central Park méretének csaknem kétszerese. Legnagyobb része eukaliptuszerdő, melyben sétányok találhatók, melyek mentén szobrok láthatók. A történelmi belvárost a nagy terek és a templomok sokasága jellemzi. A város éghajlata magas fekvésének köszönhetően meglehetősen enyhe, az évi középhőmérséklet 21 °C körül mozog. Lényegében csak két évszak, nyár (száraz időszak) és tél (esős időszak) van. A helyiek egyszerű, kedves emberek, akiktől érdemes a spanyol nyelvet elsajátítani, mert különleges tisztasággal beszélik azt.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Quitoban szeretnél nyelvet tanulni.
Quiton kívül választhatod még Ecuadorban nyelvtanulásod céljául Cuencát, vagy a gyönyörű trópusi tengerparton elhelyezkedő városok egyikét: Mantat, vagy Montanitat is.

NYELVISKOLÁK QUITOBAN

Amennyiben ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált. Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» El Mercurio – Pichincha

Spanyol nyelvtanulás Quitoban

Önkéntes munka lehetőség is elérhető ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az magánórákon át egészen az egyetemi előkészítőig, vagy a spanyol orvosi szakmai képzésig, 140 USD ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.

Iskola további helyszínei: Manta, Montanita, Cuenca

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!