Nyelvtanfolyamok Monaco-ban

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK MONACOBAN

Nyelvtanulási lehetőségek Monacoban

Az Európai törpeállam a Tengeri-Alpok lábánál húzódó és a Földközi-tengerbe nyúló sziklás Monacói-félszigeten fekvő Monacói Hercegség fővárosa. Az 1,8 négyzetkilométernyi területen fekvő hercegséget három egymással összeépült település: Monaco, Monte-Carlo és La Condemine alkotják. A 3,5 kilométer hosszúságban, és 200-500 méter szélességben elnyúló városállam egész területét sűrűn beépítették villák, szállodák, felhőkarcolók és üdülők jellemzik. Bár Monaco neve az idők folyamán összenőtt a rulettel és a szerencsejátékokkal, melynek nagy szerepe volt az apró állam gazdagodásában, mellette más pénzforrások is gazdagítják. Többek között az idegenforgalom, a különböző rendezvények, fesztiválok, a tengerparti luxus üdülőövezet, az érme- és bélyegkibocsátás, a Formula 1-es versenyek monacói futama és nem utolsó sorban a vállalati adókból származó bevételek, ugyanis a kis városállamban nincs személyi jövedelemadó. A hercegség területének a legtöbb látnivalója az óvárosban van. Ennek központja a Palota tér, ahonnan szép kilátás nyílik a forgalmas kikötőre, Monte-Carlora és a francia Riviérára. A tér érdekessége a hercegi palota olasz reneszánsz stílusú épülete, mely a tengerbe nyúló félsziget 60 méter magas sziklaszirtjén áll. A Napóleon Múzeum a császár tiszteletét árasztja. A monacói katedrális-ban van a hercegi család több tagja is eltemetve. A nemrég elhunyt III. Rainer herceg és 1982-ben meghalt felesége Grace Kelly, a híres színésznő sírlapjánál különösen sokan tisztelegnek. Monacóban több múzeum is található: Nemzeti Múzeum, Szépművészeti Múzeum és a tudós I. Albert herceg által alapított Óceonográfiai Intézet és Múzeum, melynek szenzációja a mélytengeri akváriuma.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Monacoban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK MONACOBAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Le-Coronado

Nyelvtanulás Monacoban
Angol vagy francia magánórák oktatása, mely program szállással és teljes ellátással van egybekötve, már heti 1760 EUR ártól kezdődően.
A szállás a saját oktatódnál, tehát fogadó családnál.
A program kiegészíthető közös foglalkozásokkal az iskola szervezésében.
Junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!