Nyelvtanfolyamok az USA-ban

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK BOSTONBAN

Angol nyelvtanulás Bostonban

Az Amerikai Egyesült Államok Massachusetts államának fővárosa, New England legnagyobb, és 1630-as alapításával egyben az USA egyik legrégibb városa is. Közel 400 éves történelme az egyik leggazdagabb és az egyik leginkább egyedi városává is emelte.
Gazdasága a felsőoktatásra, kutatásra, egészségügyre, biztosításra és – ezekből kifolyólag elsősorban – a biotechnológiára épül.
Boston és környéke, az ún. Greater Boston – melybe a kül- és elővárosokon kívül Cambridge (A Harvard Egyetem otthona), Quincy (John Adams és John Quincy Adams amerikai elnökök szülőhelye, a Dunkin Donuts és a Howard Johnson’s szülővárosa), Newton (számos ismert személyiség egykori vagy jelenlegi lakhelye, a Boston College otthona), valamint Brookline (John F. Kennedy szülővárosa) városokat is magába foglalja – mintegy 4,4 milliós lakosságával az Egyesült Államok 11. legnépesebb ilyen jellegű területe.

Számos beceneve egyben múltját is összefoglalja, Boston-t emlegetik úgy, mint: „Város a hegyen”, „Babváros”, „A világegyetem központja”, „Amerika Athénja”, „Szabadság bölcsője” és „Amerika sétáló városa”. Boston történelmét egy neves helyi politikus így jellemezte: „Azon politikai eseményekben, melyek az egész ország sorsát döntően befolyásolták, és azon emberek gondolkodásának alakításában, akik azon célból jöttek, hogy egy nagy nemzetet teremtsenek, Boston vezető szerepet játszott”.

NYELVISKOLÁK BOSTONBAN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

»Chauncy St.

Angol nyelvtanulás Bostonban

Nyári táborok és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt a hétvégitől kezdve az intenzíven át egészen az egyetemi előkészítőig, 305 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/6/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy apartmanban.

»Faneuil Hall Square

Nyelvtanulás Bostonban

Általános, üzleti, előkészítő és kiegészítő nyelvtanfolyamok angol nyelven, 330 USD ártól kezdődően, 1/2/4/8/12 hetes bontásban.
A szállás igény szerint fogadó családoknál vagy apartmanban.

Önkéntes munkalehetőség is elérhető ebben az iskolában.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK FORT LAUDERDALEBEN

Angol nyelvtanulás Fort-Lauderdale-ben

Florida államban található Fort Lauderdale. Miami után a második legnagyobb város Florida délkeleti részén, gyönyörű üdülőváros, népszerű strandjait évente több millió ember keresi fel.

Fort Lauderdale többtízezer jachttal és számtalan kikötőjével igazi jachtközpont.
Kiterjedt és bonyolult csatornarendszerének köszönhetően Amerika Velencéjének is nevezik, a város határain belül 226 km vízi út van.

A városnak (az agglomerációt beleértve) többezer étterme és éjszakai klubja van, igazi nyüzsgő, lüktető metropolisz a 11 km-es tengerpartjával. A várost gyakran nevezik Fort Liquordale-nek strandjai, bárjai és éjszakai klubjai, na meg főiskolások százezrei miatt, akik itt töltik vakációjukat.
Fő utcája a Las Olas Boulevard egészen az Atlanti-óceán partjáig tart, a legkülönfélébb üzletek és éttermek szegélyezik, itt található a Museum of Art-is, amely egy fantasztikus művészeti gyűjteményt rejt.

Ha Floridát választod angol nyelvtanulásra, garantáljuk, hogy imádni fogod! 🙂

NYELVISKOLÁK FORT LAUDERDALE-BEN

Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» 110 N. Federal Highway

Angol nyelvtanulás Floridában

Nyári táborok is elérhetők ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven vagy üzletin át egészen az egyetemi előkészítőig, 245 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/3/4 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, apartmanban, vagy hotelben.

Az iskola további helyszínei: Orlando, Tampa, Miami

Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» 5727 N. Federal Highway

Angol nyelvtanulás Fort Lauderdale-ben

Nyári táborok és junior programok is elérhetők ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven vagy üzletin át egészen az egyetemi előkészítőig, 285 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/10/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, apartmanban, vagy hotelben.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK LOS ANGELESBEN

Angol nyelvtanulás Los Angelesben

Népesség szerint az Amerikai Egyesült Államok második legnagyobb városa. Fontos média-, gazdasági-, kultúrális- és turista központ, jelentős az egészségügy és a közlekedés gazdasági szerepe is.

A világ szórakoztatóipari fővárosának is tartják, legfontosabb ága a filmgyártás, de fontos zenei, képzőművészeti és építészeti centrum is.

A belvárostól ÉNY-ra eső Hollywood városrész neve világszerte egyet jelent a filmgyártással. Mivel az Egyesült Államok egyik legnagyobb bevándorlási központja, LA egy igazi világváros, az egyik legnagyobb és legsokszínűbb közösség a Földön. (Hozzávetőlegesen 140 nemzet lakosai élnek Los Angelesben, összesen legalább 224 különböző nyelvet beszélnek.)

A város Venice nevű negyede a gördeszka szülőhazája és itt vált először népszerűvé a görkorcsolya. A partokon népszerű sport a szörfözés is, amelynek külön szubkultúrája alakult ki. A strandröplabdát és a windszörföt is a Los Angeles környéki partokon találták fel, habár utóbbinak a gyökerei Hawaii-ra vezethetők vissza.

Los Angeles és Long Beachösszefüggő kikötői a legjelentősebbek az ország nyugati felén és az egész Csendes-óceánon.
Los Angeles külvárosaiban számos ismert világcég központja van: City National Bank, Hilton Hotels, The Walt Disney Company, Warner Brothers, Sony Pictures Entertainment (Columbia Pictures), DreamWorks SKG.

Az egybefüggő Los Angeles – Long Beach-i kikötő a világ legforgalmasabb és területét tekintve harmadik legnagyobb konténer terminálja. A kereskedelmi kikötők mellett számos kisebb-nagyobb sport- és yachtkikötő ad otthont a közel százezernyi kishajónak. Los Angeles kétszer, 1932-ben és 1984-ben adott otthont Nyári Olimpiai Játékoknak.

Ha úgy döntesz, hogy Los Angelesben szeretnél angolul tanulni, számos élmény vár rád: a város pezsgő egyetemvárosi részén járhatsz iskolába Santa Monica-n. Bulizhatsz a Westwood és a Sunset Boulevard környékén, napközben vár Malibu tengerpartja, vagy shoppingolhatsz Los Angeles bevásárlóközpontjaiban. Ha kíváncsi vagy Hollywood kulisszatitkaira, meglátogathatod a híres Universal Studios-t is.

NYELVISKOLÁK LOS ANGELESBEN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Santa Monica

Angol nyelvtanulás Los Angelesben

Önkéntes munkalehetőség is elérhető ebben az iskolában.
Általános, előkészítő és intenzív típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 330 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK NEW YORKBAN

Angol nyelvtanulás New York-ban

Az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városa. Több félszigeten és szigeten, illetve részben a szárazföldön fekszik az Amerikai Egyesült Államok atlanti partvidékének északi részén, a Hudson folyó torkolatában.

Közkedvelt elnevezése a „Big Apple” (Nagy Alma), de utalnak rá úgy is, hogy „A város, ami soha nem alszik”.
A városban több mint 800 nyelvet beszélnek, amivel nyelvi szempontból a legsokszínűbb.
New York számos körzete, nevezetessége vált ismertté a külföldiek számára az idők folyamán: a Szabadságszobor, a Times Square, amit gyakran emlegetnek a Világ kereszteződéseként is, hiszen ez az egyik legforgalmasabb a világon.
A világ egyik legjelentősebb és valószínűleg legismertebb pénzügyi központja a Wall Street, a világ vezető tőzsdéje a New York Stock Exchange is itt található.

Számos főiskola és egyetem található New Yorkban: Columbia Egyetem, New York Egyetem és a Rockefeller Egyetem, amik a világ legnívósabb oktatási intézményei közé tartoznak.
A város öt nagy kerületre osztható: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens és Staten Island.
Manhattan a legsűrűbben lakott kerület, városképét számos felhőkarcolójával jellemzik, mivel a város helyet ad a világ néhány legmagasabb épületének. A legismertebbek az Empire State Building, a Chrysler Building, a New York Life Insurance Building, az 570-es torony, a Cityspire… stb.
New York felhőkarcolóinál csak Hong Kong-nak van több.

Hatalmas zöld területeket találsz New Yorkban és több mint 23 km nyilvános strandot. A Central Park a leglátogatottabb park az Egyesült Államokban. A parkban számos szórakozási lehetőség van.
A New York-i színházi negyed a Times Square környékén található. Tízezreknek ad munkát, és – mivel egy broadwayi előadás megtekintése sok turista programjának is része – jelentős bevételt hoz a városnak.
Az Ötödik sugárút egy mérföldnyi szakaszát az ott lévő számos múzeum miatt Museum Mile-nak nevezik.
New York legismertebb szépművészeti múzeumai a Metropolitan Művészeti Múzeum, amely a régebbi korok és a Modern Museum of Art, valamint a Guggenheim Múzeum, amelyek a 20. század művészetét mutatják be.

Ha úgy döntesz, hogy New York-ban szeretnél angolul tanulni, számos élmény vár rád: élvezheted a nagyvárosi nyüzsgést, bármikor megnézhetsz egy híres musicalt a Broadway-n, ha ejtőzni támad kedved, élvezd a természet közelségét a Central Parkban, vagy Long Island tengerpartján, vagy szurkolj kedvenc csapatodnak egy lüktető jégkorong, amerikai foci, baseball, vagy kosárlabda meccsen!

NYELVISKOLÁK NEW YORK-BAN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Times Square – Manhattan

Angol nyelvtanulás New York-ban

Önkéntes munkalehetőség is elérhető ebben az iskolában.
Általános, előkészítő, intenzív és üzleti típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 370 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.

Ez a nyelviskola is a városközpontban található.

» Murray Street – Manhattan

Angol nyelvtanulás New York-ban

Nyári táborok és junior program lehetőség is elérhető ebben az iskolában.
Általános, üzleti és előkészítő típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 390 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákrezidencián, vagy hostelben.

Ez a nyelviskola is a városközpontban található.

» East 45th Street – Manhattan

Angol nyelvtanulás New York-ban

Önkéntes munka, szakmai gyakorlat, nyári táborok és junior program lehetőség is elérhetők ebben az iskolában.
Általános, intenzív, üzleti és egyetemi előkészítő típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 145 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy apartmanban.

Ez a nyelviskola is a városközpontban található.

» 22 W. 34th Street – Manhattan

Angol nyelvtanulás New York-ban

Önkéntes munka, szakmai gyakorlat, nyári táborok és junior program lehetőség is elérhetők ebben az iskolában.
Szemi-, és prémium intenzív, üzleti és egyetemi előkészítő típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 297 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákrezidencián, vagy apartmanban.

Az iskola további helyszínei:  Flushing – Queens, Jackson Heights – Queens, West New York – New Jersey
Ezeken a helyszíneken a tanfolyamok árai 75 USD ártól kezdődnek.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK MIAMIBAN

Angol nyelvtanulás Miami-ban

Hey, welcome to Miami!
Florida az Egyesült Államok keleti partvidékén fekszik, legnépesebb városa Miami, egyben egyik legszebb tengerparti városa, mely kifinomultságával és lezser életstílusával mindenkit vonz, nem beszélve arról, hogy itt állandóan süt a nap.

Miami világváros, ugyanis fontos szerepe van adóügyi, kereskedelmi, médiai, szórakoztatási és nemzetközi kereskedelmi szempontból. A város kikötője világszerte ismert, egyike a legnagyobb befogadóképességű kikötőknek a világon. Ebben a városban található a 240 méter magas Négy Évszak Hotel Torony, mely az Egyesült Államok harmadik legmagasabb épülete.
Érdekesség, hogy Miamiban a legmagasabb azon emberek aránya, akik első nyelvként nem az angolt beszélik.

Több ismert és elismert TV-műsornak ad helyszínt a város, ilyen például a Miami Vice, a CSI: Miami helyszínelők, a Dexter, vagy a Minden lében négy kanál című sorozatok. Számos népszerű filmnek is helyszíne Miami: A sebhelyesarcú, Még halálosabb iramban, A Szállító 2, Bad Boys és a Bad Boys 2, Ace Ventura …stb.

Ha úgy döntesz, hogy Miami-ban szeretnél angolul tanulni, számos élmény vár rád: élvezheted a nagyvárosi nyüzsgést, bármikor ellátogathatsz a közeli Disney Worldbe, a Universal Studios-ba, vagy a Cape Canaveralra. Miami Beach, Palm Beach, de Fort Lauderdale is a közelben van – tele éjszakai klubbokkal, bevásárlóközpontokkal, de a művészetek iránt rajongók is kedvükre találnak elfoglaltságot itt.

NYELVISKOLÁK MIAMI-BAN

Ez a nyelviskola is a beachközpontban található.

» 1111 Lincoln Rd – South Beach

Angol nyelvtanulás Miamiban

Önkéntes munka lehetőség is elérhető ebben az iskolában.
Általános, intenzív, üzleti és előkészítő típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 330 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, apartmanban és studioapartmanban.

Ez a nyelviskola is a beachközpontban található.

» 560 Lincoln Rd – South Beach

Angol nyelvtanulás Miamiban

Nyári táborok, junior programlehetőségek is elérhetők ebben az iskolában.
Általános, intenzív, üzleti, tanárképző és előkészítő típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 113 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/10/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, apartmanban és hostelben.

Ez a nyelviskola is a beach központban található.

» 1434 Collins Ave -Miami Beach

Angol nyelvtanulás Miami-ban

Szemi-, és prémium intenzív, üzleti, egyetemi előkészítő típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 240 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, stúdió apartmanban és hostelben.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK SAN FRANCISCOBAN

Angol nyelvtanulás San Francisco-ban

Kalifornia negyedik legnagyobb városa San Francisco. A város ismert meredek dombjairól, viktoriánus-kori és a modern építészek eklektikus keveredéséről, a hűvös nyári ködről – mely akár egy hónapig is folyamatosan tarthat. Ismert épületei, illetve jelképei a Golden Gate híd – mely az Amerikai Egyesült Államok második leghosszabb függőhídja, a Csendes-óceánt és a San Franciscó-i öblöt elválasztó szorost íveli át -, a Twin Peaks, a San Franciscó-i Modern Művészetek Múzeuma, a Transamerica Piramis, a Chinatown, a san franciscói kábelvasút, valamint az Alcatraz börtönsziget, amit több mint másfél millió turista látogat meg évente.
Az 1906-os nagy földrengés szinte teljesen elpusztította, ám hamar újjáépült, és ma a világ egyik legismertebb városa.

Ha úgy döntesz, hogy San Francisco-ban szeretnél angolul tanulni, számos élmény vár rád: hangulatos éttermek, remek éjszakai klubok, csodás látnivalók várnak.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK SAN FRANCISCO-BAN

Ez a nyelviskola is a városközpontban található.

» Market St.

Angol nyelvtanulás San Francisco-ban

Általános, intenzív és egyetemi előkészítő típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 150 USD ártól kezdődően. 12 hetes tanfolyam esetén 100 USD kedvezmény!
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.

Ez a nyelviskola is a városközpontban található.

» Market St. / 2

Angol nyelvtanulás San Francisco-ban

Önkéntes munkalehetőség is elérhető ebben az iskolában.
Általános, intenzív és egyetemi előkészítő típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 330 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.

Ez a nyelviskola is a városközpontban található.

» Embarcadero Center

Angol nyelvtanulás San Francisco-ban

Nyári táborok, junior programlehetőségek is elérhetők ebben az iskolában.
Általános, intenzív, üzleti és egyetemi előkészítő típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 330 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK SANTA BARBARAN

Angol nyelvtanfolyam Santa Barbarán

Santa Barbara 90 mérföldre helyezkedik el Los Angeles-től, Kaliforniában. A város a meredeken emelkedő Santa Ynez hegység és a Csendes-óceán között fekszik, mely híres festői hátteret biztosít a városnak. Santa Barbara úgy ismert, mint az “Amerikai Riviéra” mert földrajzi adottságai és mediterrán éghajlata nagyon hasonló az olasz és francia riviérák-éhoz.

A város igazi ritkaságnak számít, mivel az 1925-ben pusztított földrengés után az újjáépítést szigorú szabályok szerint vezényelték le és egyetlen építészeti stílusban építették újjá: a spanyol gyarmati építészeti stílusjegyei találhatóak meg a városközpontban.
Mint a legtöbb városban, Santa Barbara-ban is vannak különböző „szomszédságok” jellegzetes történelemmel, architektúrával és kultúrával. A The Mesa a strand hangulatot testesíti meg, különleges hozzáféréssel a Mesa Lane Beach (a helyiek kedvence szörfözés szempontjából), valamint a Thousand Steps Beach-hez.
A Mission Canyon erdős dombos terület, népszerű kiinduló pont hétvégi kirándulásokhoz.
A Riviera városrész nagyon hasonlít az olasz és francia mediterrán tengerparti városokhoz, a környék nevezetes kanyargós utcáiról bonyolult teraszos kőépületeiről melyeket a 20. század elején az olasz bevándorlók építettek.
A Lower State Street, a Waterfront-tal együtt, a legnépszerűbb a városrész a turisták között, számtalan boltja, étterme, valamint virágzó éjszakai élete miatt.
Santa Barbara egész évben rendkívül népszerű idegenforgalmi és üdülőhely kellemes időjárása, belvárosi strandjai és spanyol építészete miatt. Mindemellett számos ikonikus célpont esik a város határain belülre, mint pl. A Mission Santa Barbara – “A missziók királynője”-, a Presidio Santa Barbara -egy spanyol katonai létesítmény-, vagy a Santa Barbara County Courthouse. Szintén népszerű turista látványosságnak számít a Fiesta (eredetileg az úgynevezett “Régi Spanyol Napok”), amely fesztivált minden év augusztusában rendezik meg, valamint a Santa Barbara-i Francia Fesztivál, amely a legnagyobb francia fesztivál az Egyesült Államok nyugati partján. Több mint 40 éve minden vasárnap megtartják a Santa Barbara Arts and Crafts show-t a tengerpart mentén, ami hetente több ezer embert vonz. Az idelátogatók helyi művészek egyedi kézimunkáit tekinthetik és vásárolhatják több mint 200 standon.

Ha úgy döntesz, hogy Santa Barbara-ban szeretnél angolul tanulni, számos élmény vár rád: hangulatos éttermek, remek éjszakai klubok, csodás látnivalók várnak egy álomszép helyen.

NYELVISKOLÁK SANTA BARBARA-N

Ez a nyelviskola is a városközpontban található.

» Chapala Street

Angol nyelvtanulás Santa Barbara-n

Semi-, és intenzív, egyetemi előkészítő, associate és bachelor típusú képzést találsz itt, 275 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/70/90/160 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK HAWAIIN

Nyelvtanulás Hawaii-n

Hawaii lényegében egy Polinéziához tartozó szigetcsoport a Csendes-óceánon, földrajzilag elkülönül az amerikai kontinenstől.

Hawaii az egyetlen olyan állama az Amerikai Egyesült Államoknak, amely teljesen vízzel határolt szigetvilág és van királyi palotája. Fővárosa és egyben legnagyobb települése Honolulu.

Változatos természeti környezete, meleg trópusi éghajlata, nyilvános strandokban való bősége és aktív vulkánjai miatt a turisták, szörfösök, biológusok és vulkanológusok számára egyaránt népszerű célpont.

Egy kis érdekesség: Barack Obama, az Egyesült Államok jelenlegi elnöke is itt töltötte fiatal kora nagy részét.
Itt található Pearl Harbor is, az 1941. december 7-ei csata színhelye, mely után az Amerikai Egyesült Államok belépett a második világháborúba.

A Hawaii-szigetek éghajlata kellemes trópusi, a téli átlaghőmérséklet 22-24 °C körüli, a nyári átlaghőmérséklet többnyire 28 °C feletti.
A szigeteken számos különböző virágfajta található meg természetes környezetben, például: hibiszkusz, orchideafélék. A legismertebb hawaii tánc a hula. Hawaii „hivatalos hala”, a Humuhumunukunukuapua’a az egyik legismertebb hosszú nevű állat. Azt szokták viccesen mondani, hogy „A név hosszabb, mint a hal”.
Hawaii egyike azon államoknak, ahol nincs nyári időszámítás.

Ha az angol nyelvtanulásodhoz Hawaii-t választod, minden nap élvezheted az azúrkék óceánt, a fehér homokos, pálmafás tengerpartot, sőt, ha úgy támad kedved, még delfinekkel is úszhatsz! 🙂
Igazi földi paradicsom ez a hely!

NYELVISKOLÁK HAWAII-N

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található, mindössze néhány percnyi sétára van Honululu belvárosától.

» Honolulu

Angol nyelvtanulás Hawaii-n

Nyári táborok és junior programok is elérhetők ebben az iskolában.
Többféle típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 350 USD ártól kezdődően, különböző egyéb lehetőséggel kiegészítve akár (pl. szörf, jóga, fitness…stb.).
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, szobabérléssel, diákszálláson, vagy apartmanban.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK SAN DIEGOBAN

Angol nyelvtanulás San Diego-ban

Ez az Egyesült Államok 8. legnagyobb városa. San Diego egyik leghíresebb pontja az állatkert, a San Diego Zoo, mely a világon az egyik legynagyobb, közel 800 állat és növényfaj mintegy 4000 példánya tekinthető meg benne, illetve az ehhez kapcsolódó San Diego Wild Animal Park, mely a veszélyztetett állatfajok széles skáláját vonultatja fel, eredeti élőhelyüket a lehető legnagyobb mértékben rekonstruálva a parkban.

Haditengerészeti kikötő és bázis is egyben, az amerikai hadiflotta egy része itt állomásozik. A helyi bázison található a tengerészgyalogosok két kiképzőhelye közül az egyik. A város tiszteletére négy, különböző típusú hajó is viseli a „USS San Diego” nevet.

San Diegón erős mexikói hatás érezhető, jelentős mexikói kisebbséggel, mely egyrészt a város történelméből, másrészt a határ közelségéből adódik.

Látnivalók: Balboa Park – ingyenes kulturális rekreációs központ, közpark; Black’s Beach – Amerika legnagyobb nudista strandja; Little Italy – olasznegyed; Old Town San Diego State Historic Park – történelmi park, egy skanzen, mely az 1821-72 közötti helyi életet mutatja be; Presidio of San Diego – az eredeti, spanyolok által alapított erőd romjai; SeaWorld – tengeri akvárium (szórakoztatópark).

Ha úgy döntesz, hogy San Diego-ban szeretnél angolul tanulni, számos élmény vár rád: csodaszép, hófehér homokos tengerpart, a Balboa Park múzeumjai és kertjei, szörfözés, búvárkodás, hajózás és rengeteg érdekes emléket gyűjthetsz ezen a kivételes éghajlatú helyen.

NYELVTANFOLYAMOK SAN DIEGO-BAN

Ez a nyelviskola is a városközpontban található.

» Broadway

Angol nyelvtanulás San Diego-ban

Önkéntes munkalehetőség, nyári táborok, junior program lehetőségek elérhetők ebben az iskolában.
Általános, intenzív és egyetemi előkészítő típusú képzést találsz itt, 325 USD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, studioapartmanban, vagy diákszálláson.

Az iskola másik helyszíne: San Francisco

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!

Kapcsolódó bejegyzések: