Nyelvtanfolyamok Kolumbiában

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK BOGOTÁBAN

Spanyol nyelvtanulás Bogotában

Kolumbia fővárosa és egyben legnagyobb városa is Bogotá.
Fő vonzereje a La Candelaria, az 1500-as években alapított óváros, melynek sokszínű kulturális és művészeti élete sok látnivalóval kecsegtet. A város történelmi központjának a Plaza de Bolívar tér tekinthető. Körülötte mindenféle stílusban találhatók épületek. A városban rengeteg múzeum található, többek között a Museo del Oro „Arany múzeum”, mely világviszonylatban is egyedülálló, hiszen a spanyol hódítás előtti időből származó harmincnégyezer aranytárgyat mutat be.
A város rengeteg éjszakai szórakozóhellyel rendelkezik. A zenei stílusok közül megtalálhatók itt a salsa, a hip-hop, a szamba, a rock, a reggae és a tangó. Látnivalók a város közelében: Zipaquirá, melynek legnagyobb látványossága a sóbányában kialakított „só-katedrális”, hossza 78 m, magassága 18 m, és egyszerre 8400 ember fér el benne. A Villa de Leyva várost pedig 1572-ben alapították, és a gyarmati épületei miatt 1954-ben nemzeti örökségnek nyilvánították.
Néhány helyi érdekesség:
– a helyi buszoknak (néhány utcát kivéve) nincs buszmegállójuk, a vezetőnek kell integetni, hogy megálljon,
– a város 2600 m-es tengerszint feletti magassága kezdetben szédülést okozhat,
– Bogotában sok templom található a 17-18. századból. Ezek kívülről nem igazán mutatósak, belülről azonban gazdagon díszítettek,
– Kolumbiában népszerű sportágak: labdarúgás, kerékpározás, bikaviadal (corrida).

A helyi nyelviskolák sokéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Bogotában szeretnél spanyol nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK BOGOTÁBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Quinta Camacho

Spanyol nyelvtanulás Bogotában

Önkéntes munka lehetőség is elérhető ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven át egészen a speciális tánc és zene témákkal kiegészített képzésekig, vagy a spanyol orvosi szakmai képzésig, 200 USD ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, hotelben, vagy apartmanban.

Iskola további helyszínei: Cartagena, Medellín

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!