MAROKKÓ

Nyelvtanulás külföldön: Marokkó / NoVa Experience

Arab és/vagy francia nyelvtanfolyamok Rabatban

SZAKMAI GYAKORLAT
Marokkóban

NYÁRI TÁBOROK
Marokkóban

MAROKKÓ

Marokkó hivatalos nyelve az arab, de a francia nyelv tanulására is tökéletes választás, amennyiben szeretnél anyanyelvi környezetben nyelvet tanulni.

Marokkói programjainkról és aktuális akcióinkról kérd ingyenes konzultációnkat elérhetőségeinken!

Ahogyan az Ezeregyéjszaka meséi, úgy varázsol el majd téged is Marokkó, ha ott fogsz nyelvet tanulni!

Az eredményes nyelvtanulás titka a jó tervezés. Ha már tudod, hogy milyen nyelvet szeretnél megtanulni, mi a célod, milyen szintű nyelvtudást szeretnél megszerezni és mennyi idő áll a rendelkezésedre, akkor tudsz könnyen választani az általunk kínált lehetőségekből.

Léteznek olyan nyelvtanfolyamok is, melyekkel tartósabb ideig Marokkóban élhetsz és tanulhatsz arabul, franciául. Ezek azért jó megoldások, mert a nyelvtudás anyanyelvi szintű lesz.

A tervezés azonban nagyon fontos, mert minden életkornak megvan a maga feladata és az a nyelvtudási szint, amit el kell érni ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat. Például, ha eldöntötted, hogy 18 évesen külföldön szeretnél dolgozni, ideális lenne, ha már 14 éves korodtól nyaranta két hetet külföldön töltenél. Ezzel 18 éves korodra megszerezheted azt a nyelvi és kulturális hátteret, amivel már nemcsak kisegítő munkát, hanem olyan állást is megpályázhatsz, ami hosszútávon segít a karriered megalapozásában. Ez a munka minőségében és fizetésben is hatalmas különbség és anyanyelvi közegben lehet dolgozni.

Nyelvtanulás Marokkóban

HIVATALOS INFORMÁCIÓK MAROKKÓRÓL

Államforma: Alkotmányos Monarchia
Főváros: Rabat
Hivatalos nyelv: arab
Népesség: 32 725 847 fő
Terület: 446 550 km²
Pénznem: Marokkói Dirham

Az arab nyelvtanulás / francia nyelvtanulás mellett miért érdemes még Marokkót választanod?

A Marokkói Királyság változatos természeti tájaival, kellemes éghajlatával, egyedülálló és hagyományokban gazdag kulturális örökségével igazán kivételes helyszíne lehet külföldi nyelvtanulásodnak.

Marokkó sokszínű ország, mely egymástól eltérő, különböző tájegységeket foglal magában.

Marokkó az afrikai kontinens leghűvösebb országa. A hegyekben télen rengeteg hó hullik és hideg van. Az ország többi részén a nagy meleg és a kevés csapadék jellemző.

Marokkó hatalmas ország, rendkívül változatos látnivalókkal. A legszebbek közé tartoznak a dél-marokkói látványosságok: a merzougai homokdűnék, a Zagora környéki oázisok, az Atlasz látványos hegyvonulatai, a Todra és a Dades hasadékai. Egyértelmű, hogy Marrakech is kihagyhatatlan. Nagyon sok látnivaló van a királyi városokban is, elsősorban Fezben és nem fogsz csalódni Észak-Marokkó kisvárosaiban sem.

Természeti és kulturális csodák sokasága jellemzi Marokkót: az Atlanti-óceán partján több száz kilométeres tengerpart húzódik, a fürödni vágyók legnagyobb örömére. A nyelv, a vallás, a szokások, de akár ide sorolhatnánk a gasztronómiát is – ezek mind nagyban eltérnek a számunkra szokásos kultúrától.