MEXIKÓ

Nyelvtanulás külföldön: Mexikó / NoVa Experience

Spanyol nyelvtanfolyamok Playa del Carmenen, Oaxacában, Guanajuatóban, Puerto Vallartában

SZAKMAI GYAKORLAT
Mexikóban

NYÁRI TÁBOROK
Mexikóban

MEXIKÓ

Mexikó hivatalosan egynyelvű és multikulturális állam, a spanyol a hivatalos nyelv, így tökéletes választás, ha spanyolul szeretnél anyanyelvi környezetben tanulni.

Mexikói programjainkról és aktuális akcióinkról kérd ingyenes konzultációnkat elérhetőségeinken!

Pezsgő diákélet vár rád, ha Mexikóban szeretnél nyelvet tanulni!

Az eredményes nyelvtanulás titka a jó tervezés. Ha már tudod, hogy milyen nyelvet szeretnél megtanulni, mi a célod, milyen szintű nyelvtudást szeretnél megszerezni és mennyi idő áll a rendelkezésedre, akkor tudsz könnyen választani az általunk kínált lehetőségekből.

Akár egy tanévet is tölthetsz Mexikóban, és tanulhatsz spanyolul. Ezek azért jó megoldások, mert a nyelvtudás anyanyelvi szintű lesz.

A tervezés azonban nagyon fontos, mert minden életkornak megvan a maga feladata és az a nyelvtudási szint, amit el kell érni ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat. Például, ha eldöntötted, hogy 18 évesen külföldön szeretnél dolgozni, ideális lenne, ha már 14 éves korodtól nyaranta két hetet külföldön töltenél. Ezzel 18 éves korodra megszerezheted azt a nyelvi és kulturális hátteret, amivel már nemcsak kisegítő munkát, hanem olyan állást is megpályázhatsz, ami hosszútávon segít a karriered megalapozásában. Ez a munka minőségében és fizetésben is hatalmas különbség és anyanyelvi közegben lehet dolgozni.

Mexikó

HIVATALOS INFORMÁCIÓK MEXIKÓRÓL

Államforma: Szövetségi Köztársaság
Főváros: Mexikóváros
Hivatalos nyelv: Spanyol
Népesség: 108 700 891 fő
Terület: 1 972 550 km²
Pénznem: Mexikói Peso

A spanyol nyelvtanulás mellett miért érdemes még Mexikót választanod?

A Mexikói Egyesült Államok, röviden Mexikó természetföldrajzilag észak-amerikai, történelmi és kulturális alapon közép-amerikai ország. Északról az Egyesült Államok, délkeletről Guatemala és Belize, nyugatról a Csendes-óceán, keletről pedig a Mexikói-öböl és a Karib-tenger határolja.

A Föld legnépesebb spanyol nyelvű országa, a legészakibb és legnyugatibb latin-amerikai állam.

Címerében a fügekaktuszon ülő, csőrében kígyót tartó sasmadár az aztékok eredetmítoszára utal; korábbi jelképe az aztékkaktusz volt.

Az ország nagy részén, különösen északon, a száraz az éghajlat, szórványos a csapadék, míg délen a trópusi alföldeken meghaladja a 2000 mm-t az éves csapadékmennyiség.

A konyhája az azték és a spanyol konyha elemeit tartalmazza. A legfontosabb étkezés az ebéd. Este egy kevés gyümölcsöt és tacót fogyasztanak.

Nemzeti italuk a tequila. Ezenkívül a mezcal, a pulque és a sör is kedvelt.