Nyelvtanfolyamok Ausztriában

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK BÉCSBEN

Nyelvtanulás Bécsben

Ausztria fővárosa, politikai, gazdasági, kulturális és szellemi központja, nemzetközi rangú kongresszusi és vásárváros, az ENSZ harmadik székhelye (New York és Genf mellett). Történelmének, kulturális és művészeti értékeinek köszönhetően egyike Európa legkedveltebb turistacélpontjainak. Bécs híres bevásárlórésze a Mariahilfer Straße, ami egy szélesebb főút a belváros és Schönbrunn között, de a frekventált része csak Wien Westbahnhofig (Nyugati pályaudvar) tart. Az út két oldalán üzletek, áruházak sorakoznak, de sok környező utcában is nagyszámú kiskereskedelmi egység, bolt található. Ezen kívül a belváros is rengeteg üzlettel, étteremmel, kávéházzal várja a látogatókat, de a várostól távolabb több nagy bevásárlóközpont is létesült, széles árukínálattal. Az üzletek átlagosan reggel fél tíztől este hétig tartanak nyitva, szombaton hatig vagy ötig. Fontos tudni, hogy vasárnap viszont (ahogy egész Ausztriában) egész nap minden zárva tart!

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Bécsben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK BÉCSBEN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Wattmanngasse

Nyelvtanulás Bécsben

Szakmai gyakorlati lehetőség és nyári táborok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.

Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven át egészen a tanárképzőig, és a nyelvvizsga előkészítőig, 195 EUR ártól kezdődően.
A nyelvtanfolyamokat kombinálhatod zene órákkal is.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy hotelben.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK SALZBURGBAN

Nyelvtanulás Salzburgban

Salzburg Ausztria Salzburg tartományának székhelye. A várost gyakran Mozartstadtnak is nevezik, hiszen itt született és rövid életének több mint a felét itt is töltötte Wolfgang Amadeus Mozart.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Salzburgban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK SALZBURGBAN

Jelenleg nincs konkrét ajánlatunk salzburgi német nyelvtanuláshoz, de fordulj hozzánk bizalommal, érdeklődj elérhetőségeinken!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!

Kapcsolódó bejegyzések: