Nyelvtanfolyamok Új-Zélandon

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK AUCKLANDBEN

Nyelvtanulás Aucklandben

Auckland Új-Zéland legnagyobb városa és egyben gazdasági központja, valamint az ország legnépesebb városi területe. Itt él a világ legnagyobb polinéz populációja is. A város eme kulturális sokszínűsége nagyban elősegíti a turizmus folyamatos növekedését.  Az Auckland-i élet pozitív vonatkozásai közé tartozik még az enyhe éghajlat, a bőséges foglalkoztatás- illetve oktatási lehetőségek, valamint a számos szabadidős tevékenység, úgy mint a rögbi, krikett, motorsportok, tenisz, tollaslabda, netball, úszás, foci és még sok más. Auckland-et úgy is nevezik, hogy: “City of Sails”, mert kikötője állandó otthont ad yachtok százainak. A világon itt a legtöbb az egy főre jutó hajók száma, mintegy 135.000 hajót számolnak, ez azt jelenti hogy nagyjából minden 3-ik háztartás tulajdonában van egy. Ennek köszönhetően számos vitorlás klub található a városban, mint például a Westhaven Marina, ami a legnagyobb a déli féltekén. A vízparton fekvő Viaduct Basin számos kávézója, étterme és klubja sokat ad hozzá Auckland nyüzsgő éjszakai életétéhez. A High Street, Queen Street, Ponsonby Road és a Karangahape Road nagyon népszerű a városi előkelőségek között, míg Otara és Avondale bolhapiaca színes alternatív vásárlási élményt nyújt. A Waitemata Harbour-nak számos strandja van, úszás szempontjából a legközkedveltebbek: Mission Bay, Devonport és Takapuna, a nyugati parton pedig a népszerű szörf beach-ek találhatóak, mint Piha és Muriwai. Az Auckland Fesztivál kétévente kerül megrendezésre, ahol helyi és nemzetközi zenével, tánc-, színház- és képzőművészettel ismerkedhet meg az odalátogató. A város egyik legnagyobb parkja az Auckland Domain, közel a városközponthoz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Hauraki öbölre és a Rangitoto szigetre. Számos kisebb park található szintén közel a városközponthoz, ilyenek az Albert Park, Myers Park, Western Park és a Victoria Park. Auckland látványosságai közé tartozik még a Harbour Bridge -Central Auckland-et és North Shore-t köti össze-, Sky Tower -a legmagasabb szabadon álló építmény a déli féltekén, 328 méter magas, kiváló panorámás kilátással-, Auckland Town Hall -a koncerttermének van az egyik legszebb akusztikája a világon-, Auckland Múzeum -a maori emlékek gazdag tárháza-, Auckland Art Gallery -több mint 14.000 műalkotással büszkélkedik, a vizuális művészetek otthona Új-Zélandon-, Kelly Tarlton’s Underwater World és az Auckland Zoo -különféle egzotikus élőlényeknek adnak otthont. Az Economist Intelligence Unit 2011-es rangsora szerint a világ 10. legélhetőbb városa.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Aucklanden szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK AUCKLANDBAN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Scotia Place

Nyelvtanulás Aucklandben

Szakmai gyakorlati lehetőség, egyetemi képzés egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven , az egyetemi előkészítőn át a speciális nyelvi képzésekig, 265 NZD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákrezidencián, vagy hotelben.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK QUEENSTOWNBAN

Nyelvtanulás Quenstownban

Üdülőváros Otago tartományban, Új-Zéland déli szigetének dél-nyugati részén terül el. A déli félteke első számú minden évszakban élvezhető tó- és alpesi üdülőhelye, a “világ kaland fővárosaként” tartják számon. A környező hegyek, mint a The Remarkables, Cecil Peak, Walter Peak, Ben Lomond és Queenstown Hill lenyűgöző látványa, valamint a város lábánál elterülő hosszú, vékony Z-alakú kristálytiszta Wakatipu-tófelejthetetlen látványt nyújt az odalátogatóknak. Queenstown gyönyörű fekvése mindenkire inspirálóan hat. Új-Zélandon az extrém sportok városaként is emlegetik, kalandturizmusa páratlan. Queenstown az adrenalin alapú tevékenységek hatalmas választékának ad otthont, valamint az ország egyik legnagyobb központja a téli sportok kedvelői számára is. A sí- és snowboard szezon június és október közé esik. A régió széles skáláját nyújtja különböző szabadidős tevékenységeknek is, mindenki számára tartogat valamit az év minden évszakában. Ha szereted a csónakázást, vadvízi evezést, bungy ugrást, hegyi kerékpározást, gördeszkázást, horgászást, golfozást, túrázást, vitorlázást, műrepülést, siklóernyőzést, akkor Queenstown-t is szeretni fogod. A közel 100 éves, úgynevezett TSS Earnslaw széntüzelésű gőzhajót turista hajókázásra lehet igénybe venni a tavon. Queenstown-ban évente megrendezésre kerül a Nemzetközi Jazz Fesztivál és a Queenstown Téli Fesztivál. Queenstown és a környező területek számtalan filmnek szolgáltak helyszínül, többek között a Lord of the Rings film trilógiának, az X-Men Origins: Wolverine-nek és a The Rescue-nak. Az új-zélandi borok és konyha szempontjából is igen nagy hírnévnek örvend a város, közel fekszik egy híres kis bortermelő vidékhez, amit a világ legdélibbjeként emlegetnek. Az itt termelt Pinot Noir-hoz csak borsos áron juthat hozzá a borkedvelő. Akik szeretnek a szabadban lenni, élvezik a kiváló ételeket és borokat, mindezt egy nyugodt ütemben, annak tökéletes választás Queenstown.

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Torontoban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK QUEENSTOWNBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Man Street

Nyelvtanulás Queenstownban

Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven vagy egyetemi előkészítőn át egészen a speciális nyelvi képzésekig, 390 NZD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy lodge-ban.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK WELLINGTONBAN

Nyelvtanulás Wellingtonban

Új-Zéland fővárosa, és Auckland után a második legnagyobb városa. Az Északi-sziget déli csücskében található, a Cook-szoros partján, a Wellingtoni-öbölben. A déli szélesség 41°-án fekszik, és ezzel a föld legdélebben található fővárosa. Wellington az ország kormányzati, kulturális és pénzügyi központja. Időjárása a Cook-szoros közelsége miatt igen nedves és szeles, ezért gyakran Windy Wellingtonnak (Szeles Wellington) nevezik. A tenger közelsége, a hosszú tengerpart és a meredek, zöld domboldalak festői környezetet biztosítanak a városnak. A wellingtoniak túlnyomó része kevesebb, mint 3 kilométerre lakik a tengertől. A kis alapterületű, a dombok és a tengerpart közötti lapos területen húzódó belváros (CBD – Central Business District) magas irodaépületeivel és szűk utcáival az üzleti és kulturális élet központja. A belváros kávézókkal tarkított, sportolási lehetőségeket kínáló vízparti sétánya (Waterfront) kedvelt találkozóhely. A domboldalakon elterülő külső városrészek zöldövezeti jellegűek, kertes családi házakkal, meredek utcákkal. Wellingtonban összesen 109 park és játszótér található, köztük számos nagy kiterjedésű, sétautakkal ellátott zöldterület. A legjelentősebbek a Botanikuskert, a Mount Victoria és a Karori Madárrezervátum. Az öbölben található Matiu/Somes-Sziget, amely hajóval érhető el a belvárosból, kedvelt kirándulóhely. A városon kívül is számos sportolásra, kirándulásra alkalmas tengerpart, természetvédelmi terület van elérhető közelségben. Az új-zélandi települések között Wellingtonban kiemelkedően magas a felsőfokú végzettséggel rendelkezők aránya, a munkaképes korú lakosság aránya, az aktív népesség aránya, és az egy főre jutó átlagos éves jövedelem. A Gyűrűk ura-trilógia készítése folyamán a város a filmgyártás egyik központjává vált, és az akkor kialakított infrastruktúra (stúdiók, digitális technika stb.) alapjaira épülve a moziipar gyorsan fejlődik.

NYELVISKOLÁK WELLINGTONBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Willis Street

Nyelvtanulás Wellingtonban

Szakmai gyakorlati lehetőség, junior program, önkéntes munka lehetőség, valamint nyári táborok is elérhetők ebben az iskolában.
Többféle típusú nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az előkészítőn át a speciális nyelvi képzésekig, 75 NZD ártól kezdődően.
Választhatsz 1/2/4/8/12 heti bontásban tanfolyamot.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, hostelben, hotelben, vagy apartmanban.

Iskola további helyszíne: Palmerston North


VÍZUM: Ha 3 hónapnál tovább szeretnél Új-Zélandon tanulni, úgy Tanuló Vízum (Student Visa) igénylése szükséges. A Tanuló Vízummal rendelkező diákok, amennyiben minimum 14 hetes kurzusra iratkoznak be, a tanulás mellett hetente 20 órában munkát vállalhatnak, az iskolaszünetekben pedig megengedett a teljes idős munkavállalás.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!