Nyelvtanfolyamok Ausztráliában

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK SYDNEYBEN

Nyelvtanulás Sydneyben

Ausztrália legnagyobb városa, Új-Dél-Wales állam fővárosa. Sydney Ausztrália délkeleti részén, a Tasman-tengernél található, két óriási öbölre épült.

Ez a tagolt, dombokkal borított öböl ma luxusházakból álló kertvárosokkal van körbevéve, és rengeteg jachtnak biztosít kikötőt. A Sydney Harbour a világ legnagyobb természetes kikötője. A hajózás fontos része a közlekedésnek jelentős vízi utak vannak kiépítve. Sydney területén több mint 70 strand jellegű tengerpart (beach) található, melyek közül a leghíresebb a szörfözők kedvence, a Bondi Beach és a város északi részén található Manly Beach. Sydney központja az Ausztrál kereskedelemnek, művészetnek, oktatásnak, kultúrának, divatnak, a zenei, szórakoztató iparnak és a turizmusnak is. A központi üzleti negyed (CBD) kiterjedése mintegy 3 km. Itt a CBD-ben található a Darling Harbour -ami a szórakoztató központ-, itt van az Ausztrál Nemzeti Tengerészeti Múzeum és a városi állatkert, a Taronga Zoo is. A CBD városközpontban található parkok a legnagyobbak és a leglátogatottabbak. Ilyen például a Hyde Park, a Kíni Kert, a Királyi Botanikus Kert, és a 34 hektáros Domain park. A városhoz tartozik a Királyi Nemzeti Park is, ami a világ második legrégebbi nemzeti parkja. Sok szép és nemzetközileg elismert múzeum és galéria található Sydney-ben, ilyen például az Új Dél Wales-i Művészeti Múzeum, a Kortárs Művészeti Múzeum, a Kínai Kortárs Művészeti Múzeum, a Sydney Múzeum és az Iparművészeti és Tudományos Múzeum. Egy 2009-es felmérés alapján egy tízes skálán Sydney kilencet kapott, mint „legdivatosabb város”. A legismertebb nevezetességei közé tartozik a Sydney-i Operaház, és a Harbour Bridge (Kikötő híd). További látnivalók közé tartozik még a Luna Park, valamint a 309 méter magas kilátótorony a belvárosban, a Sydney Tower. Az Economist Intelligence Unit 2011-ben Sydney-t a világ 6. legélhetőbb városává sorolta.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Sydneyben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK SYDNEYBEN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Kent Street, Sydney

Nyelvtanulás Sydneyben

Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven át egészen az egyetemi előkészítőig, 170 AUD ártól kezdődően.
Szakmai képzések keretében is tanulhatsz, legyen az üzleti tanulmány, marketing, számvitel, humán erőforrás vagy éppen turizmus.

Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy hostelben.

» The Corso, Manly Beach

Nyelvtanulás Sydneyben

Általános, Cambridge/IELTS nyelvtanfolyamok angol nyelven, 230 AUD ártól kezdődően, heti bontásban.
Angol nyelvóráidat kombinálhatod szörf leckékkel vagy búvárkodással is!
A szállás igény szerint fogadó családoknál vagy hostelben.

» Sussex Street

Nyelvtanulás Sydneyben

Általános angol nyelvtanfolyamok, 180 AUD ártól kezdődően, heti bontásban.
Szakirányú képzések is elérhetőek ebben az iskolában, legyen az management, marketing, vendéglátás, turizmus vagy üzleti tanulmányok.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy hostelben.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK ADELAIDEBEN

Nyelvtanulás Adelaide-ben

Dél-Ausztrália állam székhelye és kereskedelmi központja egyben legnépesebb városa. Az ország ötödik legnépesebb települése. Adelaide egy tengerparti város, a Saint Vincent-öböl keleti partján, a Fleurieu-félszigettől északra fekszik. Nevét IV. Vilmos brit király feleségéről kapta. Ma Adelaide számos fesztiváljáról, sporteseményéről, helyi étel-különlegességeiről, boráról, kultúrájáról és hosszú tengerpartjáról híres. A helyiek márciust ’őrült március’-ként is szokták emlegetni ugyanis számos fesztivál ekkor kerül megrendezésre, többek között a Művészeti Fesztivál, a Fringe Fesztivál, a Kabaré Fesztivál, a Film Fesztivál, az Ötletek Fesztiválja és az Írók Hete. Szintén Adelaide ad otthont az Adelaide Christmas Pageant-nek, a világ legnagyobb karácsonyi felvonulásának. Látványosságok: Dél-Ausztrál Múzeum, Dél-Ausztrál Állami Könyvtár, Adelaide Botanikus Kert, Nemzeti Borászati Központ, Tandanya Nemzeti Aboriginál Kulturális Intézet és a Migráció Múzeum, ami Ausztrália legrégebbi múzeuma a maga nemében. Az Economist Intelligence Unit 2011-es rangsora szerint Adelaide a világ 9-ik legélhetőbb városa.

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Adelaide-ben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK ADELAIDE-BEN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Waymouth Street

Nyelvtanulás Adelaide-ben

Szakmai gyakorlati lehetőség, egyetemi képzés, nyári táborok és junior programok, önkéntes munkák egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven vagy a nyelvvizsga előkészítőig – Cambridge, IELTS, CELTA, TESOL – 300 AUD ártól kezdődően.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy stúdió apartmanban.

Az iskola további helyszíne: Whitsundays, Hobart (Tazmánia)

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK BRISBANEBEN

Nyelvtanulás Brisbane-ben
Ausztrália
harmadik legnagyobb városa, egyben Queensland állam fővárosa és legnépesebb városa.  A Csendes-óceán közelében, a Brisbane- folyó mellett, az állam délkeleti részén fekszik. Brisbane Ausztrália 3. legfontosabb tengeri kikötője. Mint Ausztrália városainak többsége, Brisbane is tiszta, rengeteg parkja és kertje van. Másrészt viszont rengeteg felhőkarcoló található itt, az utcák általában tele vannak emberrel, az üzletekben minden elképzelhető kapható.  A legismertebb épületek közé tartozik a parlament, a Városi Csarnok, a Brisbane Múzeum és az 1910-ben alapított Queenslandi Egyetem. Brisbane központi üzleti negyede (CBD) a Brisbane folyó kanyarában fekszik. A Queen Street Mall-ban rengeteg kávézót, éttermet, mozit, üzletet és bevásárló központot találunk, mint például a Broadway Mall , QueensPlaza , Brisbane Arcade és a Myer Központ . A turizmus jelentős szerepet játszik Brisbane gazdaságában, a harmadik legnépszerűbb turisztikai célpont Sydney és Melbourne után. Népszerű turisztikai látványosságok közé tartozik a South Bank Parklands , Roma Street Parkland , a Botanic Gardens , Brisbane Forest Park és a Portside Wharf. Brisbane-nek több mint 27 km hosszú kerékpár útja van, legfőképp a Brisbane folyó mentén és a város központjában.  Az 1927-ben itt nyitott Lone Pine Koala Sanctuary volt a világ első koala menedékhelye.

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Brisbane-ben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK BRISBANE-BEN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Adelaide Street

Nyelvtanulás Brisbane-ben

Önkéntes munka lehetőség is elérhető ebben az iskolában.
Többféle típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 180 AUD ártól kezdődően.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy apartmanban.

» Queen Street Mall

Nyelvtanulás Brisbane-ben

Szakmai gyakorlati lehetőség is elérhető ebben az iskolában.
Többféle típusú nyelvtanfolyamot találsz itt az általánostól az intenzíven át az egyetemi előkészítőig, 200 AUD ártól kezdődően.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
Szakirányú képzésekben is részt vehetsz, úgy mint üzleti tanulmányok, turizmus, stb, amelyek minimum 4-6 hónaposak.
A szállás igény szerint fogadó családoknál vagy diákszálláson.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK CAIRNSBEN

Nyelvtanulás Cairns-ben

Város Ausztrália Queensland tartományában, az állam legészakibb pontjától 400 km-rel délre, a Korall-tenger (a Trinity-öböl) partján fekszik. Észak-Queensland regionális központja, „fővárosa”. Gyorsan fejlődő város, Ausztrália 16. legnépesebb települése. Fontos tengeri és légi kikötő; átkelőhely Pápua Új-Guinea (Port Moresby) felé. A turizmus jelentős szerepet játszik Cairns gazdaságában, a kedvező trópusi éghajlata miatt Ausztrália 4-ik legnépszerűbb úti célja a külföldi turisták számára, Sydney, Melbourne és Brisbane után. Kiindulási pontként szolgál azoknak, akik szeretnének ellátogatni a Nagy Korallzátony-hoz (Great Barrier Reef) búvárkodás céljából. A környék másik, a Világörökség részeként nyilvántartott természeti látványossága a Daintree esőerdő, ami a várostól északra található. A Cairns Esplanade (sétány) területén található egy hatalmas mesterséges lagúna/úszómedence aminek környékén ingyenes grill sütök vannak felállítva. Egyéb népszerű szabadidős tevékenységek közé tartozik a környéken a vadvízi evezés, ejtőernyőzés, kiteszörf, vitorlázás és a snorkelling.

NYELVISKOLÁK CAIRNS-BEN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Lake Street

Nyelvtanulás Cairns-ben

Nyári táborokat és junior programokat is szervez ez az iskola a tiniknek.
Többféle típusú nyelvtanfolyamot találsz itt, 210 AUD ártól kezdődően.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál vagy diákszálláson.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK A GOLD COASTON

Nyelvtanulás a Gold Coast-on

Egy tengerparti város Ausztráliában, Queensland állam délkeleti sarkában. A város 94 kilométerre délre fekszik az állam fővárosától, Brisbane-től. Ez az állam második legnagyobb városa és a hatodik legnagyobb az országban. Ma Ausztrália leggyorsabban növekvő városa. Gold Coast Ausztrália 5-ik leglátogatottabb helye nemzetközi turisták számára, napos szubtrópusi éghajlata, szörfözésre kiváló strandjai, kiépített csatorna és vízi hálózata, felhőkarcolói, vidámparkjai, és pezsgő éjszakai élete miatt. A városhoz 57 kilométer hosszú tengerpart tartozik, ahol a világ legnépszerűbb szörf beach-ei is megtalálhatóak, többek között: South Island Stradbroke, Main Beach, Surfers Paradise, Broadbeach, Palm Beach, Kirra, Coolangatta, Rainbow Bay és sok más. Gold Coast-ot gyakran úgy emlegetik, mint Ausztrália Miami-át, csaknem 10 millió látogatót vonz évente a terület. Kedvelt szabadidős tevékenységek közé tartozik a szörfözés mellett a horgászat, csónakázás és a golf. Gold Coast a harmadik legnagyobb filmgyártó központja Ausztráliának Sydney és Melbourne után, a Warner Brothers stúdió a város peremén helyezkedik el. Turisztikai látványosságok közé tartoznak a város szélén elhelyezkedő vidámparkok: a Dreamworld, Sea World, Wet’n’Wild Water World, Whitewater World, Currumbin Wildlife Sanctuary, David Fleay Wildlife Park stb.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy a Gold Coast-on szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK A GOLD COAST-ON

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Benowa Rd, Southport

Nyelvtanulás a Gold Coast-on

Általános, intenzív, Cambridge/IELTS előkészítő nyelvtanfolyamok angol nyelven, 230 AUD ártól kezdődően, heti bontásban.
Vállalhatsz önkéntes munkát is, illetve tiniként részt vehetsz a nyári-, és junior programokon!
Szakmai képzések keretében is tanulhatsz, legyen az üzleti tanulmány, marketing, számvitel, humán erőforrás, turizmus, autószerelés, fodrászat, kozmetika, vendéglátás, szakács képzés, stb.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy apartmanban.

Minden 10 hét után, egy hét INGYEN nyelvtanfolyamot kapsz!

» Lawson St, Southport

Nyelvtanulás a Gold Coast-on
Ebben az iskolában vállalhatsz önkéntes munkát is, illetve tiniként részt vehetsz a nyári-, és junior programokon!
A nyelvtanfolyamok az általánoson át a Cambridge/IELTS előkészítő nyelvtanfolyamig zajlanak, sőt, itt még Barrista tanfolyamon is részt vehetsz!
A nyelvtanfolyamok heti 265 AUD ártól kezdődnek.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, diákszálláson, vagy hostelben.

10 hét után 2 hét INGYEN, 15 hét után 3 hét INGYEN, 20 hét után 4 hét INGYEN nyelvtanfolyam jár, és így tovább!

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK MELBOURNEBEN

Nyelvtanulás Melbourne-ben

Melbourne Ausztrália egyik legnagyobb városa, Victoria állam fővárosa. Az Economist Intelligence Unit 2013-as rangsora szerint a világ legélhetőbb városa.

A város 4 részre bontható. Üzleti központja a Collins street, itt találhatók a bevásárlóközpontok, keletre a parlamenti negyed, déli részen a művészek „otthona”, illetve a Swanston Street negyed, ahol a városháza, és más jelentős középület található. Innen a gépjárműforgalom is ki van tiltva. Mindezt igazán széppé a sok park és kert teszi, amelyek jelentős területeket foglalnak el a város központjában is.

A város egész évben kínál kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz különböző programokat. Melbourne Ausztrália művészeti központja, itt tartják a Nemzetközi Művészeti fesztivált és a Moombát is. Az állam színházi társulatainak otthona, a ‘Victoria Arts Centre, a Melbourne Concert Hallban található. Rendszeresen tartanak szabadtéri előadásokat is a nagyobb kertekben, parkokban, amelyek időpontjait sok esetben a naplemente idejére teszik.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Melbourne-ben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK MELBOURNE-BEN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Swanston Street

Nyelvtanulás Melbourne-ben

Az általános angol nyelvtanfolyamon át, az egyetemi felkészítőig, sőt az esti kurzusokig találhatsz itt neked megfelelő tanfolyamot, heti 260 AUD ártól kezdődően.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy diákszálláson.

» Flinders Street

Nyelvtanulás Melbourne-ben

Az általánostól az intenzív tanfolyamokig át választhatsz az angol kurzusok közül.
A tanfolyamok minimum 1 hetesek, de akár egy évesek is lehetnek.
Szakmai képzések keretében is tanulhatsz, legyen az üzleti tanulmány,  számvitel, mérnök, vendéglátás, cukrász, kozmetikus, fodrász, fogorvosi aszisztens, stb.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy hostelben.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK NOOSABAN

Nyelvtanulás Noosa-ban

Noosa Heads is one of three major centres of the Noosa region on the Sunshine Coast, Queensland, Australia. It is located approximately 136 kilometres (85 mi) north of Brisbane, the state’s capital. It is located within the Shire of Noosa.The Noosa River forms one boundary of the town, the headlands of the Noosa National Park another. Nearby are the suburbs of Tewantin and Noosa Junction, which create a continuous urban area at the northern end of the Sunshine Coast.Noosa Heads is the tourist heart of Noosa district, with many restaurants and hotels. The main street is Hastings Street, which lies directly behind the seashore. Buses to elsewhere in the Sunshine Coast depart from Noosa Heads bus station.
There are dedicated bike lanes throughout the shire. Push bikes are an easy way to get around. Bike racks are provided in all shopping and beach precincts. Motor scooter is another easy option. There are scooter parking bays on Hastings Street, Noosa Heads, and on many shopping strips.

NYELVISKOLÁK NOOSA-BAN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

A nyelviskolákról, és azok árairól érdeklődj elérhetőségeinken!

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK PERTHBEN

Nyelvtanulás Perthben

Nyugat-Ausztrália legnépesebb városa, egyben Ausztrália negyedik legnagyobb városa. Perth Nyugat-Ausztráliában, a Swan folyó partján fekszik, a folyó az itt őshonos fekete hattyúkról kapta a nevét. A város központja három részre oszlik. Az üzleti negyed a folyóhoz közel terül el, ez a város történelmi része. Itt áll a Kormányzói Palota és a Parlament épülete. A kereskedelmi negyedben helyezkednek el a nagy bevásárlóközpontok; nagygyűlések és nyilvános események színhelyeként szolgál. Számos pénzintézet székháza is itt található. A város harmadik része a szórakoztató és kulturális intézmények központja. Itt található a Nyugat-Ausztráliai Múzeum, a Művészeti Galéria és a könyvtár épülete. A pénzverde egyike az ország két, még működő pénzverdéjének, üzletében különleges arany-, és ezüstérmék, aranyrudak, ékszerek vásárolhatók. Nyugat-Ausztrália gazdag készleteinek eredményeként a világ gyémánttermelésének egyharmadát is adta. A város régi vonzereje a napsütötte tengerparti strandok láncolata. Perthben található Ausztrália legnagyobb víz alatti Akváriuma is, mely nagy turistalátványosság. A Kings Park Perth Botanikus Kertje, több mint négy hektáron terül el, területe nagyobb, mint a New York-i Central Park. Az Economist Intelligence Unit 2011-es rangsora szerint Perth a világ 8. legélhetőbb városa.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Perthben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK PERTHBEN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Murray Street

Nyelvtanulás Perthben

Általános, Cambridge/IELTS nyelvtanfolyamok angol nyelven, 270 AUD ártól kezdődően, heti bontásban.
12 hét nyelvtanfolyam után 2 hetet INGYEN kapsz, 20 hét tán pedig 4 hetet.
Az iskola szervezésében önkéntes munkát is vállalhatsz itt.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy hostelben.

» Newcastle Street

Nyelvtanulás Perthben

Szakirányú képzésben vehetsz részt az üzleti tanulmányok, a marketing, a management, a grafik dizánj, a vizuális művészet, és a turizmus területén, minimum 9 hetes képzéstől, 2600 AUD ártól kezdődően.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, vagy hostelben.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK A WHITSUNDAYS SZIGETEKEN

The Whitsunday Islands are a collection of continental islands of various sizes off the central coast of Queensland, Australia, situated between just south of Bowen and to the north of Mackay, some 900 kilometres (560 mi) north of Brisbane. The island group is centred on Whitsunday Island, while the group’s commercial centre is Hamilton Island. The Whitsunday islands are a popular tourist destination for travellers to Queensland and the Great Barrier Reef with the area being one of the most popular yachting destinations in the Southern Hemisphere.

NYELVISKOLÁK A WHITSUNDAYS SZIGETEKEN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

A nyelviskolákról, és azok árairól érdeklődj elérhetőségeinken!


VÍZUM: Ha 3 hónapnál tovább szeretnél Ausztráliában tanulni, úgy Tanuló Vízum (Student Visa) igénylése szükséges. A Tanuló Vízummal rendelkező diákok, a tanulás mellett, két hetente 40 órában munkát vállalhatnak, az iskolaszünetekben pedig megengedett a teljes idős munkavállalás.

Amennyiben 3 hónapnál kevesebb időt szeretnél tanulással tölteni Ausztráliában, úgy elég csak a turista vízumra jelentkezni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!

Kapcsolódó bejegyzések: