ECUADOR

Nyelvtanulás külföldön: Ecuador / NoVa Experience

Spanyol nyelvtanfolyamok Quitoban, Mantában, Montanitában, Cuencában

SZAKMAI GYAKORLAT
Ecuadorban

NYÁRI TÁBOROK
Ecuadorban

ECUADOR

Ecuadorban a hivatalos nyelv a spanyol. Nemcsak az ország miatt izgalmas választás, ha spanyol nyelvet szeretnél anyanyelvi környezetben tanulni, hanem mert a helyiek nagyon szépen tisztán beszélik a spanyolt.

Ecuadori programjainkról és aktuális akcióinkról kérd ingyenes konzultációnkat elérhetőségeinken!

Tanulj spanyolul Ecuadorban

Az eredményes nyelvtanulás titka a jó tervezés. Ha már tudod, hogy milyen nyelvet szeretnél megtanulni, mi a célod, milyen szintű nyelvtudást szeretnél megszerezni és mennyi idő áll a rendelkezésedre, akkor tudsz könnyen választani az általunk kínált lehetőségekből.

Bármennyire is kicsi az ország, a világ egyik legváltozatosabb földrajzi adottságaival rendelkezik. Akár 3 hónapot is tölthetsz nyelvtanulással Ecuadorban, vagy önkéntes munkát végezhetsz. Ezek azért jó megoldások, mert a nyelvtudás anyanyelvi szintű lesz.

A tervezés azonban nagyon fontos, mert minden életkornak megvan a maga feladata és az a nyelvtudási szint, amit el kell érni ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat. Például, ha eldöntötted, hogy 18 évesen külföldön szeretnél dolgozni, ideális lenne, ha már 14 éves korodtól nyaranta két hetet külföldön töltenél. Ezzel 18 éves korodra megszerezheted azt a nyelvi és kulturális hátteret, amivel már nemcsak kisegítő munkát, hanem olyan állást is megpályázhatsz, ami hosszútávon segít a karriered megalapozásában. Ez a munka minőségében és fizetésben is hatalmas különbség és anyanyelvi közegben lehet dolgozni.

Spanyol nyelvtanulás Ecuadorban

HIVATALOS INFORMÁCIÓK ECUADOR-RÓL

Államforma: Elnöki Köztársaság
Főváros: Quito
Hivatalos nyelv: Spanyol
Népesség: 13 755 680 fő
Terület: 283 560 km²
Pénznem: Amerikai Dollár

A spanyol nyelvtanulás mellett miért érdemes még Ecuadort választanod?

A mai Ecuador területe a spanyol hódításig az Inka birodalomhoz tartozott. A máig élő kecsua nyelvet is ők terjesztették el a térségben.
Ecuador egy kicsi ország, azonban nagyon változatos földrajzi adottságokkal rendelkezik: egyszerre van jelen a mindig hófödte hegycsúcs és a napsütötte tengerpart. A helyi élővilág, az állat-, és növényfajok valami egészen változatos képet mutatnak.
Ecuadorhoz tartozik a Galapagos-szigetek is, amely a Világörökség része csakúgy, mint a főváros Quito.
A főváros mindössze 35 km-re fekszik az Egyenlítőtől délre, ez Dél-Amerika egyik legrégibb és legszebb városa. Az Egyenlítő helyét jelző emlékművet a helyiek „la mitad del mundo” (a világ közepe) néven ismerik. A város éghajlata magas fekvésének köszönhetően meglehetősen enyhe, az évi középhőmérséklet 21 °C körül mozog. Lényegében csak két évszak, nyár (száraz időszak) és tél (esős időszak) van.
A helyiek egyszerű, kedves emberek, akiktől érdemes a spanyol nyelvet elsajátítani, mert különleges tisztasággal beszélik azt.