Nyelvtanfolyamok Puerto Rico-ban

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK SAN JUANBAN

Nyelvtanulás San Juan-ban

San Juan, Puerto Rico fővárosa. Mintegy 420 ezer lakosával egyben, a legnagyobb település a szigeten, amelynek északi partján helyezkedik el. Nevét Keresztelő Szent Jánosról (spanyolul San Juan Bautista) kapta. A lakosság 98,3%-a spanyolajkú, de az angol is széles körben beszélt nyelv. A város egyben jelentős kikötő is. Trópusi monszun éghajlat jellemzi, az évi középhőmérséklet 28 °C. Magát San Juant 1521-ben alapították, ezzel a város a második legrégibb európai alapítású város a karibi térségben (az 1498-ban alapított Santo Domingo után). Az eredeti várost, a mai óvárost (San Juan Antiguo) fal veszi körül, ezért San Juant néha La Ciudad Amurallada (a fallal körülvett város) néven is említik. A népességnek mindössze 46,1%-a férfi, és mintegy 16% a 65 éven felüliek aránya. A város szülöttei közé tartozik: Benicio del Toro, Ricky Martin és Joaquin Phoenix is. Látnivalók: Fuerte San Felipe del Morro, Szent Kristóf erőd, Palacio de Santa Catalina (La Fortaleza), Plaza de Armas in San Juan, The Capitol, Pablo Casals múzeum, Művészeti múzeum és a Szent János székesegyház. Az 1966-os Közép-amerikai és Karibi játékoknak San Juan adott otthont, illetve az 1979-es Pánamerikai játékok házigazdája is volt, valamint itt rendezték meg az 1974-es kosárlabda világbajnokságot is.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy San Juan-ban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK SAN JUAN-BAN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Hato Rey

Nyelvtanulás San Juan-ban

Általános nyelvtanfolyamok és magánórák spanyol nyelven, fogadó családnál való elhelyezéssel heti 460 USD ártól kezdődően.

» Ponce de Leon

Nyelvtanulás San Juan-ban

Általános nyelvtanfolyamok és magánórák spanyol nyelven, 315 USD ártól kezdődően.
A szállás fogadó családoknál.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!