Cégünkről

NoVa Experience! – azaz “Új Élmény”!

Aki már élt külföldön pontosan tudja, mennyi élménnyel gazdagodhat az ember egy ilyen út során. Új barátok, új kultúra, új ország, új szokások!

A NoVa Experience külföldi tanulmányaid megszervezésében segít, legyen szó nyelvtanulásról, középiskolai tanévről, egyetemi félévről, szakmai gyakorlatról, vagy akár önkéntes munkáról.

A NoVa Experience azzal a céllal alakult, hogy segítsen egy külföldi tanulmányi út, illetve szakmai gyakorlat hatékony megszervezésében.
Oktatásszervezőink maguk is külföldi országokban éltek, tanultak és sajátították el az ottani idegennyelvet, ezért rengeteg személyes tapasztalattal rendelkeznek e téren, leginkább az alábbi országokban: Ausztrália, Amerikai Egyesült Államok, Latin-Amerika, Spanyolország és Ausztria

Egy idegennyelv elsajátítása anyanyelvi környezetben a leghatékonyabb, ez köztudott. Átlagosan fél év alatt lehet elsajátítani olyan szintű nyelvtudást, amit otthon körülbelül 3 év alatt ér el az ember. Ez nem csak idő spórolást jelent, de az anyagiakban is jóval kedvezőbb helyzetet teremt, és magabiztos nyelvtudást ad.

Ingyenes konzultáció

Célunk, teljes körű tanácsadás azon személyek részére, akik a nyelvtudásuk fejlesztéséhez szükséges hatékony lehetőségeket keresik. Mi összegyűjtjük a megfelelő referenciával, és minősítéssel rendelkező színvonalas külföldi nyelviskolák, egyetemek, középiskolák ajánlatait, és egyénre szabottan segítünk kiválasztani az igények szerinti legmegfelelőbbet.

A külföldi nyelvtanulás hatékonysága abban rejlik, hogy az ember rákényszerül arra, hogy idegen nyelven beszéljen, míg az otthoni nyelvtanfolyamokon gyakran megesik, hogy a tanulók többet beszélnek magyarul, mint a megtanulandó nyelven.

Légy részese te is egy ilyen programnak, és gazdagodj egy idegennyelvvel, sok baráttal, és felejthetetlen élményekkel!

Mizsei Nóra

Managing Director

A NoVa Experience alapítója, és értékesítési vezetője. Magyarországi érettségije után Amerikában töltött 1 évet cserediák program keretében, ahol szintén sikeres érettségi vizsgát tett. Hazatérve a Miskolci Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd Ausztráliában folytatta tanulmányait Business képzésen. Ausztráliából hazatérve, Spanyolországban töltött el fél évet, ahol a Valenciai Egyetemen dolgozott, hogy minél nagyobb rálátást kaphasson a szakma rejtelmeire.

Az oktatásszervezésben több, mint 9 éve aktívan dolgozik, mint regisztrált oktatási referens. Folyamatosan részt vesz különböző konferenciákon a világ számos pontján, ahol a külföldi partnerekkel való személyes kapcsolattartáson kívül, az általuk kínált programok, illetve változások megismerése a legfőbb cél, hogy folyamatosan naprakész információval tudjon itthoni diákjaink részére szolgálni. 

Fő területei Ausztrália, Kanada, Amerika és Európa.

Mizsei Éva

Marketing Director

A NoVa Experience társ-alapítója, és marketing vezetője. Az érettségi után szintén Amerikába indult el az angol nyelv minél magasabb fokú elsajátítása céljából, és az 1 éves cserediák program végén, sikeres érettségi vizsgát tett Arkansas államban. Hazatérve Budapesten szerezte meg első főiskolai diplomáját, Pénzügyi és Számviteli Szakon, majd Ausztrália felé vette az irányt, ahol Turizmus szakon szerezte meg második diplomáját, angol nyelven. Az utóbbi években sok időt töltött Latin-Amerikában, ahol a spanyol nyelv elsajátítása mellett, a latin-amerikai piac és kultúra megismerése volt fő célja. Számos utazása során, volt szerencséje személyesen ellátogatni rengeteg külföldi partner iskolánk helyszínére, hogy azokat személyes benyomásai alapján is tudja itthoni diákjaink számára ajánlani.

Az oktatásszervezés szakmában több, mint 5 éve aktívan dolgozik. Szintén folyamatos meghívottja a különböző külföldi konferenciáknak szerte a világban. 

Fő területei Latin-Amerika, Ázsia és Afrika.