KOLUMBIA

Nyelvtanulás külföldön: Kolumbia / NoVa Experience

Spanyol nyelvtanfolyamok Bogotában, Medellinben, Cartagenában

SZAKMAI GYAKORLAT
Kolumbiában

NYÁRI TÁBOROK
Kolumbiában

KOLUMBIA

Kolumbia hivatalos nyelve a spanyol, így megfelelő helyszín, ha spanyolul szeretnél anyanyelvi környezetben tanulni.

Kolumbiai programjainkról és aktuális akcióinkról kérd ingyenes konzultációnkat elérhetőségeinken!

Tanulj spanyolul a fesztiválok földjén, Kolumbiában!

Az eredményes nyelvtanulás titka a jó tervezés. Ha már tudod, hogy milyen nyelvet szeretnél megtanulni, mi a célod, milyen szintű nyelvtudást szeretnél megszerezni és mennyi idő áll a rendelkezésedre, akkor tudsz könnyen választani az általunk kínált lehetőségekből.

Akár 12 hetet is tölthetsz Kolumbiában, vagy önkéntes munkát is végezhetsz Bogotában. Ezek azért jó megoldások, mert a nyelvtudás anyanyelvi szintű lesz.

A tervezés azonban nagyon fontos, mert minden életkornak megvan a maga feladata és az a nyelvtudási szint, amit el kell érni ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat. Például, ha eldöntötted, hogy 18 évesen külföldön szeretnél dolgozni, ideális lenne, ha már 14 éves korodtól nyaranta két hetet külföldön töltenél. Ezzel 18 éves korodra megszerezheted azt a nyelvi és kulturális hátteret, amivel már nemcsak kisegítő munkát, hanem olyan állást is megpályázhatsz, ami hosszútávon segít a karriered megalapozásában. Ez a munka minőségében és fizetésben is hatalmas különbség és anyanyelvi közegben lehet dolgozni.

Spanyol nyelvtanulás Kolumbiában

HIVATALOS INFORMÁCIÓK KOLUMBIÁRÓL

Államforma: Elnöki Köztársaság
Főváros: Bogotá
Hivatalos nyelv: Spanyol
Népesség: 42 954 279 fő
Terület: 1 141 748 km²
Pénznem: Kolumbiai Peso

A spanyol nyelvtanulás mellett miért érdemes még Kolumbiát választanod?

Dél-Amerika északnyugati részén fekvő ország Kolumbia. Nevét a kontinens európai felfedezőjéről, Kolumbusz Kristófról kapta.

Az országban a különböző kultúrák sokasága keveredik egymással. A régmúlt hagyományai tovább élnek, köztük az indián kultúrák, a spanyol gyarmatosítók és az európaiak által vásárolt afrikai rabszolgák sokszínű kulturális öröksége.

Az egymástól eltérő kultúrák rányomták bélyegüket az élet különböző területeire, az ételektől kezdve a zenén és építészeten át az irodalomig.

Híres kolumbiaiak például Gabriel García Márquez Irodalmi Nobel-díjas író, Juan Pablo Montoya autóversenyző, Formula-1-es pilóta,James Rodríguez élvonabeli focista, vagy Juanez és Shakira, akik zenei vonalról ismertek.