Nyelvtanfolyamok Cipruson

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK AYIA NAPÁN

Nyelvtanulás Ayia Napán

Ciprus állam, hivatalos nevén a Ciprusi Köztársaság, a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigete, Törökországtól kb. 70 km-re délre található. Földrajzi szempontból Ázsiához tartozik, de kulturális és politikai szempontból is Európa része. 2004. május 1. óta az Európai Unió tagja. Ciprus szigete mediterrán éghajlatú, nem túl csapadékos nyarak jellemzik. A sziget görög lakossága ortodox keresztény vallású, így ez a sziget legnagyobb felekezete. Az ország fővárosa Nicosia a sziget középső részén található, amely kettéosztja a déli, szabad és főként görögök, illetve az északi, Törökország által megszállt és főként törökök lakta részeket. A szigetország kulturális szempontból két egymástól viszonylag határozottan elkülönülő részre osztható: a görög és török ciprióták egyaránt őrzik kulturális hagyományukat, amely szorosan összefonódik Görögország és Törökország kulturális hagyományaival és életével. A ciprusi konyha különleges, egészséges, és nem terheli meg a szervezetet. Az ételek mediterrán jellegűek, különlegességüket azonban az ízesítésnek a közel-keleti konyha fűszereivel való keverése adja meg. Legjellegzetesebb az ún. meze. Egyes kutatások szerint Cipruson állították elő a Mediterráneum első borait. A sziget leghíresebb bora az édes Commandaria, ami Ciprus különlegessége. Kultúrális világörökségei közé tartozik Paphos, mely antik épületek maradványai, római villák, mozaikpadlók összessége, és a Tróodosz-hegység festett templomai.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Cipruson szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK AYIA NAPÁN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Ayia Napa

Nyelvtanulás Ayia Napán

Nyári táborok és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Általános, intenzív, és üzleti angol nyelvtanfolyamok, 385 EUR ártól kezdődően.
Választhatsz minimum 2 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint diákszálláson vagy hotelben.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK LIMASSOLBAN

Nyelvtanulás Limassolban

Limassol Ciprus második legnagyobb városa, és a Limassol közigazgatási kerület központja. A város a sziget déli oldalán, az Akrotiri öbölben fekszik. Délről a Földközi-tenger északról a Tróodosz-hegység határolja. Bár a főváros, Nicosia 80 kilométerre északkeletre, az ország legfontosabb nemzetközi repülőtere pedig 70 kilométerre keletre, Lárnakában található, Limassol tengerparti elhelyezkedése és Nicosiához fogható nagysága miatt kiemelkedő szerepet játszik Ciprus életében.A város sok rendezvénnyel, fesztivállal várja a közönséget az év minden szakában. Több szinháza illetve filmszínháza mellett képzőművészeti kiállítóhelyek is kínálják programjaikat. Limassol nevezetessége a tavasszal megrendezett színes utcai karnevál, illetve az évi 100 000 látogatót vonzó, őszi Ciprusi borfesztivál.

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Limassolban szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK LIMASSOLBAN

A nyelviskolákról, és azok árairól érdeklődj elérhetőségeinken!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!