PERU

Nyelvtanulás külföldön: Peru / NoVa Experience

Spanyol nyelvtanfolyamok Limában, Cuzcoban

SZAKMAI GYAKORLAT
Peruban

NYÁRI TÁBOROK
Peruban

PERU

Peru Dél-Amerika legnagyobb területű országa, a spanyol a hivatalos nyelv, így tökéletes választás, ha spanyolul szeretnél anyanyelvi környezetben tanulni.

Perui programjainkról és aktuális akcióinkról kérd ingyenes konzultációnkat elérhetőségeinken!

Tanulj spanyolul Peruban, az elveszett városok ősi földjén

Az eredményes nyelvtanulás titka a jó tervezés. Ha már tudod, hogy milyen nyelvet szeretnél megtanulni, mi a célod, milyen szintű nyelvtudást szeretnél megszerezni és mennyi idő áll a rendelkezésedre, akkor tudsz könnyen választani az általunk kínált lehetőségekből.

Akár több hónapot is tölthetsz Peruban, ha spanyolul szeretnél tanulni. Léteznek önkéntes munkalehetőségek is, melyekkel tartósabb ideig Peruban élhetsz és tanulhatsz spanyolul. Ezek azért jó megoldások, mert a nyelvtudás anyanyelvi szintű lesz.

A tervezés azonban nagyon fontos, mert minden életkornak megvan a maga feladata és az a nyelvtudási szint, amit el kell érni ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat. Például, ha eldöntötted, hogy 18 évesen külföldön szeretnél dolgozni, ideális lenne, ha már 14 éves korodtól nyaranta két hetet külföldön töltenél. Ezzel 18 éves korodra megszerezheted azt a nyelvi és kulturális hátteret, amivel már nemcsak kisegítő munkát, hanem olyan állást is megpályázhatsz, ami hosszútávon segít a karriered megalapozásában. Ez a munka minőségében és fizetésben is hatalmas különbség és anyanyelvi közegben lehet dolgozni.

Spanyol nyelvtanulás Peruban

HIVATALOS INFORMÁCIÓK PERURÓL

Államforma: Elnöki Köztársaság
Főváros: Lima
Hivatalos nyelv: Spanyol
Népesség: 28 674 757 fő
Terület: 1 285 220 km²
Pénznem: Nuevo Sol

A spanyol nyelvtanulás mellett miért érdemes még Perut választanod?

Peru Dél-Amerika harmadik legnagyobb, valamint az Andok legnagyobb területű országa. Északon Ecuador és Kolumbia, keleten Brazília és Bolívia, délen Chile és nyugaton mintegy 2000 km hosszan a Csendes-óceán határolja. Hajdan az Inka Birodalom központja volt.
A spanyol nyelvet a perui lakosok legnagyobb része beszéli. A hegyi indiánok a kecsua nyelvet, a Titicaca-tó környékén, illetve az ország déli részén lakó bennszülöttek az ajmara nyelvet beszélik.
Természeti világörökségei:
•  Machu Picchu inka város egyszerre kulturális és természeti világörökség
•  Huascarán Nemzeti Park
•  a Nazca-vonalak
•  Manu Nemzeti Park
•  Ríó Abiseo Nemzeti Park egyszerre kulturális és természeti világörökség

Érdekesség: Bolívián kívül az egyetlen ország Peru, ahol a kokalevél (a Coca-Cola alapanyaga) termesztése nem tiltott.