Nyelvtanfolyamok Kubában

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK HAVANNÁBAN

Nyelvtanulás Havannában

Kuba fővárosa és, 2,2 millió lakosával a Karib-térség legnagyobb városa is egyben. Teljes spanyol neve: San Cristóbal de La Habana. A város alig 160 km-re található a floridai Key West-től. Havanna Kuba gazdasági, politikai szellemi és kulturális központja. Itt található Kuba kulturális örökségének nagyrésze. Havanna különös vonzerővel, hangulattal bír, kultúrájában egyedülálló módon keverednek a karibi, afrikai és spanyol elemek. Havanna kockaköves utcáit életrevaló és társaságkedvelő emberek árasztják el. Igen barátságos emberek élnek itt, a világ egyik legvendégszeretőbb városa. Az Óváros – Habana Vieja, mely 1982 óta a Világörökség része – alighanem a legszebb, épen fennmaradt gyarmati korból származó műemléki városrész. Minden évben júliusban rendezik meg a havannai karnevált, amely tulajdonképpen egy hatalmas, az egész városra kiterjedő fiesta, ahol a résztvevők másnap reggelig mulatnak a Malecónon, Havanna hét kilométer hosszú tengerparti sétányán. Látnivalói közé tartozik a Kapitólium, Katedrális tér, Havannai Szent Kristóf – székesegyház, Castillo de la Real Fuerza, Dohánymúzeum, Rummúzeum, Oroszlános kút, Morro Vár, Kolumbusz kriptája és még sok más. Havanna olyan, mint egy kacér nő, csalogat, hogy fedezzük fel bájait, de soha nem fedi fel magát egészen. Sokan ezért térnek vissza hozzá, és van, aki sosem hagyja el.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Havannában szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK HAVANNÁBAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Havanna

Nyelvtanulás Havannában

Szakmai gyakorlati-, és önkéntes munka lehetőség egyaránt elérhető ebben az iskolában.
Általános nyelvtanfolyamok illetve magánórák spanyol nyelven, 192.5 EUR ártól kezdődően, heti bontásban.
Nyelvóráidat kombinálhatod tánc és zene órákkal is.
A szállás fogadó családoknál.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK SANTIAGO DE CUBABAN

Nyelvtanulás Santiago de Cuba-ban

Kuba második legnagyobb illetve legfontosabb városa, egyben az ország fontos kikötővárosa. Santiago de Cuba Havanna riválisa az irodalomban, zenében és politikában. A Baptista rezsim megdöntésében játszott kiemelkedő szerepe miatt a forradalom bölcsőjének nevezik. Santiago de Cuba a sziget délkeleti részén Havannától mintegy 870 km-re délkeletre, a Karib-tenger partján egy öbölben fekszik. Jellegzetes karibi hangulata van többi kubai várostól eltérően, a francia ültetvényesek és a múlt században itt letelepedett haitiak miatt. Ez a Havannától való viszonylagos elszigeteltségnek is betudható. A város San Pedro de la Roca fellegvárát mint az itáliai reneszánsz építészeten alapuló spanyol-amerikai várépítészet egyik legszebb alkotását az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. A város történelme legalább olyan színes, mint Havannáé. Itt találhatók Kuba legrégebbi kastélyai és múzeumai, többek között a Casa de Diego Velázquez és a Bacardi múzeum. Sok házon gyönyörű kovácsoltvas balkon van, csúcsíves ablakokkal és keskeny külső lépcsőkkel. Látnivalók még: Céspedes park, Catedral de Santiago de Cuba, Placido emlékmű.

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Santiago de Cubában szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK SANTIAGO DE CUBÁBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Santiago de Cuba

Nyelvtanulás Santiago de Cubában

Általános nyelvtanfolyamok és magánórák spanyol nyelven, 192.5 EUR ártól kezdődően, heti bontásban.
Nyelvóráidat kombinálhatod tánc és zene órákkal.
A szállás fogadó családoknál.

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK TRINIDADBAN

Nyelvtanulás TrinidadbanKuba déli partvidékén a Sancti Spíritus tartományban fekszik. A 19. század közepéig Trinidad a cukor egyik legjelentősebb fellegvára volt Kubában. A cukornád hozta rövid gazdagság nyomai láthatók a városon; márvány padozatok, kovácsoltvas kapuk és kopott udvarházak. A város legfőbb látnivalója a Plaza Mayor, amelynek atmoszférája a gyarmati időket idézi. Az összes jelentős múzeum a Plaza Mayor körül található. Az Iglesia Santissima Trinidad -a Szentháromság Temploma- egy torony nélküli, de vöröscsillagos, egyszerű neobarokk építmény a Parque Martí legtekintélyesebb épülete. Látnivalók még: Palacio Brunet -Brunet Palota, Museo de Escambray, La Casa de los Consipiradores Összeesküvők háza, Iglesia y Convento de San Francisco- Szent Ferenc-templom és –kolostor stb. Kuba legszebb tengerpartjai is Trinidad közvetlen környékén találhatók. 1988 óta Trinidad városa a Világörökség része, a 20 kilométerre található Los Ingenios-völggyel együtt.

NYELVTANFOLYAMOK TRINIDADBAN

Ha ezt az iskolát választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» Trinidad

Nyelvtanulás Tinidadban

Általános nyelvtanfolyamok és magánórák spanyol nyelven, 192.5 EUR ártól kezdődően, heti bontásban.
Nyelvóráidat kombinálhatod tánc és zene órákkal.
A szállás fogadó családoknál.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!