Üdvözlet ismételten Valenciából..

Szabi Valenciában (kedvenc spanyol városunk👆😎 vett részt 4 hetes, intenzív spanyol 🇪🇸 nyelvtanfolyamon, San Juan idején, és írt nekünk, illetve képeket is küldött 


IMG_6765„Hola Norita 
Minden szuper, már a cuccaimat is kimostam a füstszagból San Juan után  Jó arcok vannak itt, mindenki jó fej. És folyamatosan 30 fok ☀️van, úgyhogy jó ötlet volt légkondis szobát kérni, a többiek szenvednek rendesen  . Két hét alatt még egy bárányfelhőt sem láttam.
A suli nagyon klassz, jók a tanárok is, délelőtt C1-es csoportban vagyok, ami tök jó, rengeteget tanulok. Délután kicsit alacsonyabb szintű csoport van.
Részt szoktam venni a délután progikon is (sangria-ivó verseny, városnézés meg ilyenek). Meg vannak egyéb progik is, egy hete volt pl. a pride, az is jó kis banzáj volt, meg volt tapas fesztivál is Benimacletben, a szállásomtól 3 percre, oda is kilátogattam. Jövő héttől csak kevesebb órám lesz (csak délelőtt), úgyhogy több időm lesz csavarogni is. Bár megjegyzem, a tengerben még nem is fürödtem, úgy elment már két hét, hogy szinte észre sem vettem.
A szállás rendben van, bár mondjuk nem sokat vagyok ott.
Úgyhogy szupi minden, örülök, hogy végül nagy sokára belevágtam, ennyi gondolkodás után. Jó fejek a tanárok meg a többi dolgozó is, bármi kérésem/kérdésem van, azonnal ugranak.
Köszönöm szépen a szervezést, és hogy mindig türelmesen válaszoltál minden kis apró kérdésemre  Jövőre tuti megyek ismét! Szabi”

Ha neked is meghozta ez a vidám élménybeszámoló a kedvedet egy kis spanyol tanuláshoz a tengerparton, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot, és tudj meg többet partner iskoláinkról Valenciában: info@novaexperience.hu

Nyelvtanfolyamok Spanyolországban
Szakmai gyakorlat Spanyolországban