Miért is olyan hasznosak a nyelvi táborok gyerekeknek?!

Ki ne emlékezne gyermekkori nyári vakációira? Akár táborozás, külföldi nyaralás, kempingezés, merülés egy hűvös tóba, napozás, vagy egy nagy kirándulásról volt szó.. azok voltak a gondtalan idők 🙂 Egy külföldi nyelvi tábor hasonló felejthetetlen élményekkel gazdagíthatja gyermekei emlékeit a nyári vakációkról, megmondjuk miért:

1. A gyerekek valamennyire függetlenné válnak

A táborokban a táborozók megtanulják, hogyan váljanak függetlenné, ugyanis hiába, hogy csoportokban tanulnak és játszanak felügyelő tanárok társaságában, meg kell hozniuk saját döntéseiket, tanulnak és felnőnek egy stimuláló környezetben.

2. A táborozókból csapatjátékosok lesznek

Másszóval, megtanulják, hogyan kell együtt dolgozni egy olyan dolog javára, ami nagyobb önmaguknál, és rajönnek, hogy a csapatnak, mint egésznek nagy mértékben a javára válik, hogyha az egyéni kapcsolatok szintén erősödnek.

3. Jól fejlődik a kreatív elméjük

A számtalan stimuláló tevékenység, új helyek, új emberek, projektek, tanulmányok, a természet közelsége – mindezek szabadjára engedik a gyerekek kreatív elméjét. Lehet, hogy ez lesz az első alkalom, hogy megtalálják, hogy mit is szeretnek csinálni igazán, ahol a hobbik és az érdeklődési körök kialakulnak, és egy alapot képeznek majd felnőttkorukra.

4. Közelebb kerülnek a természethez

Kiszakadnak mindennapos környezetükből, a TV-k, laptopok, íróasztalok világából, és elmerülnek a természet csodáiban, illetve a kint végezhető tevékenységekben. Azt mondják, hogy a Szilícium-völgy legnagyobb cégvezetői is fordítanak arra időt, hogy kint legyenek a természetben, hogy stratégiai döntéseket hozhassanak meg. Közel lenni a természethez olyan, mintha visszatérnénk a gyökereinkhez.

5. A gyerekek felnőnek

És igen, észrevehető a különbség gyermekeinkben minden egyes tábori hazatérés után: magabiztosabban, az alapvető értékeket jobban megbecsülve, és jelentőségteljes kapcsolatokat kialakítva térnek haza.

nyári tábor külföldön -o

Cégünk számos országba szervez különböző izgalmas nyelvi táborokat, legyen szó nyelvtanulással egybekötött sport vagy vízi táborról; legyen a szállás a tengerparton, akár egy kastélyban; a 7 és 21 év közötti kisdiákjainknak garantáltan feledhetetlen nyári élményt ajánlunk, miközben -elsősorban- idegennyelv-tudásukat is nagymértékben fejleszthetik.
A különböző programokról részletesen az alábbi linkre kattintva olvashatsz: Nyári táborok külföldön
Bővebb információ és ajánlatkérés: info@novaexperience.hu

Válaszd te is külföldi nyári táboraink egyikét,
ahol gyermekeid tanulhatnak, és felfedezhetnek,
ahol még a nap is nekik süt,
és ahol a gyerekek tényleg gyerekek lehetnek!