Üdvözlet Bécsből

Rudi a bécsi partneriskolánk nyári táborában töltött 2 hetet, ahol a német nyelvet játékosan tanulták a többi nemzetközi kisdiákkal együtt. Rudi az alábbi levelet küldte nekünk:

Kedves Nóri!

Üdvözlet BécsbőlAugusztus 2-án értem haza a bécsi nyári táborból, ahol nagyon jól éreztem magamat! Anyáék vittek ki engem kocsival a táborhoz, és ők is jöttek értem.  A szállás nagyon jó helyen volt, Bécs központjában, mindenhez közel, minden egy helyen volt, az oktatás és szállás is.  A szobákkal sem volt semmi probléma, közel volt a tantermekhez, így nagyon kényelmes volt. Az ennivaló nagyon finom volt, úgyhogy néha tudtam volna még egy kicsit többet is enni :) . A tanárok kedvesek voltak és segítőkészek. Németül beszéltek mindig, de volt, hogy valaki nem értette, és akkor elmondták neki angolul is. Engem az „A” szint tetejére osztottak be, és a Schritte könyvből tanultunk.  Az első héten a csoport 8 főből állt, a 2. héten pedig 12 főből. Nekem a 2. héten tanító Magdalena nevű tanár volt a kedvencem! A programok is nagyon jók voltak, és érdekesek is! Minden jól ki volt írva, hogy melyik program hol lesz, és mikor, így mindenhova könnyen odataláltam.  A tábor összességében nagyon jó volt, szeretnék jövőre is visszamenni! Néhány csoporttársammal most is tartjuk a kapcsolatot, és majd szeretnénk újra találkozni :)

Köszönök mindent!
P. Rudi

Ha Neked is kedved támadt Ausztriában tanulni, esetleg nyári programjainkon is részt venni, nézz szét ajánlataink között, az alábbi linkekre kattintva:

Nyelvtanfolyam Ausztriában

Nyári tábor Ausztriában

Szakmai gyakorlat Ausztriában