Üdvözlet Ausztráliából..

Januárban repültünk haza Sydney-ből, ahol 6 hónapot töltöttünk a barátommal. Fantasztikus élmény volt a kint töltött félév, felejthetetlen élmény, egyszerűen nincs olyan nap, hogy ne jutna eszünkbe a rengeteg ausztrál élmény egyike. Ausztrália számunkra egy álommesének tűnt, a legjobb dolog, ami valaha velünk történt.

Nagyon hálásak vagyunk a NovaExperience-nek, hiszen nagy álmunkat váltották valóra azzal, hogy segítettek a zökkenőmentes elindulásban és álmaink megvalósításaiban a világ másik végén.

Üdvözlet AusztráliábólBalázzsal már a kezdetektől fogva abban gondolkoztunk, hogy együtt utazunk. Együtt tervezgettük a közös álmunkká vált Ausztrália meghódítását. Nóri és csapata professzionális segítséget nyújtott a vízumintézésben és a nyelviskola kiválasztásában, de ezen kívül még rengeteg hasznos tanáccsal láttak el minket a munkával, a szállással és az utazással kapcsolatban. A NovaExperience csapata valóban első kézből szerzett tapasztalatokat adtak át, nem útikönyvből, internetről letöltött, hanem saját maguk által megtapasztalt élmények alapján kaptunk rengeteg segítséget.

Nekem szerencsém volt Sydney-vel kapcsolatban, mert ösztöndíjat kaptam a Sydney University-re, de Balázs a NovaExperience-n keresztül talált iskolát, ahol a legjobb anyanyelvi tanároktól vehetett leckéket, akikkel mai napig tartja a kapcsolatot.

Ha valaki tanulni, élni szeretne külföldön akár Európában, akár tengerentúlon, érdemes megkeresni a NoVA-t, minden szempontból nagyon örülünk, hogy nem egyénileg vágtunk neki az egész szervezkedésnek, és utazásnak. Egy ilyen út megszervezésének rengeteg buktatója van, pl. kevésbé színvonalas nyelviskolák, sok adminisztráció stb.

A NovaExperience professzionális csapata nekünk rengeteg időt és energiát spórolt meg, és valóban azt kaptuk amit ígértek. Egy új életszemléletet, egy életreszóló élmény, kiváló nyelvtanulási lehetőséget és még lehetne a végtelenségig sorolni. Mindenkinek csak azt tudjuk ajánlani, hogy vágjon bele és lásson világot!

Dóri és Balázs

Ha Neked is kedved támadt Ausztráliában tanulni, esetleg ott tölteni szakmai gyakorlatodat,  nézz szét ajánlataink között, az alábbi linkekre kattintva:

Nyelvtanfolyam Ausztráliában
Szakmai gyakorlat Ausztráliában