Biztosítás kötés

Gyors tények! Tudtad, hogy:
– Sok országban, egy éjszaka a kórházban akár 3000$-ba is kerülhet?
– Egy törött kar begipszelése akár 2000$-ra is rúghat?
– Ha műtétre van szükséged, az akár 10.000$-ba is belekerülhet?

Miért hagynád, hogy egy váratlan egészségügyi kiadás tönkretegye külföldi kalandjaidat? Ha betegségben szenvedsz, vagy sérülés ér, a legfontosabb dolog az, hogy mielőbb megkapd a szükséges orvosi segítséget. Egészségbiztosítás nélkül egy külföldi országban az egészségügyi szolgáltatások magas költségei korlátozhatják a szükséges ellátást, vagy nagy adósságba verhetnek.

Amikor utazol, fontos, hogy megfelelő biztosításod legyen, ami globálisan támogatást és segítséget nyújt. A biztosítás fontos részét kell hogy képezze az utazásodnak. Hagyd ránk a biztosításod kötését, hogy te nyugodtan tudj koncentrálni jövendőbeli külföldi utadra. Bízhatsz partner cégünk szakértőiben, akik a nap 24 órájában állnak rendelkezésedre.

Gyakori kérdések:
Kit hívjak vészhelyzet esetén vagy ha információra van szükségem?
Hívd a segélykérő számot az azonosító kártyád hátoldalán. Többnyelvű segítség áll rendelkezésedre a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Hogy/hol találok kórházat az adott helyen?
Bármelyik kórházba bemehetsz orvosi ellátás céljából, vagy kérj segítséget a kártyád hátulján levő segélykérő számon, hogy hol található a legközelebbi kórház/orvos.

Hol adjam le kártérítési igényemet?
Kérd benne csapatunk segítségét.

Mennyibe kerül a biztosítás?
A biztosítás díja (honi országodat kivéve) napi 4 USD.

Hogyan tudom megkötni a biztosítás?
Küldd el nekünk kitöltve ezt a PDF-et.

Az általunk ajánlott biztosító társaság táblázata alapján részletes tájékoztatást kaphatsz, hogy a váratlanul felmerült egészségügyi kiadásaidat milyen mértékben fedezi partner cégünk:

biztosítás kötés2

A külföldi utadhoz elengedehetetlen biztosítás kötésében illetve ingyenes ajánlatkérésért kérd bátran csapatunk segítségét: info@novaexperience.hu

ELÉRHETŐSÉGEINK

E-MAIL: info@novaexperience.hu
TEL: +36 70 553 8719
SKYPE: nova.experience
FACEBOOK: NoVa Experience
INSTAGRAM: @nova.experience
TWITTER: @novaexperience_