Nyelvtanfolyamok Kínában

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK PEKINGBEN

Nyelvtanulás Pekingben

Peking (Beijing), a Kínai Népköztársaság fővárosa, népességét tekintve Kína második legnagyobb városa. Közel 13 milliós lakosságával Kína kulturális, oktatási, politikai és gazdasági központja.
Igazi gigantikus város, mely modernsége ellenére igyekezett sokmindent megőrizni ősi történelmi múltjából.
2008-ban itt rendezték meg a Nyári Olimpiai Játékokat, melyhez számos stadiont, szállodát építettek, de a város csodás parkokat is kapott.

Innen indul a világ leghosszabb csatornája, az 1.794 kilométer hosszú Nagy-csatorna. A város központja a Tiananmen tér, Kína és Peking legfontosabb látnivalója, Kína egyik védjegye. Innen nyílik a Tiltott város bejárata, ami a császárok rezidenciája volt. További világszínvonalú turista látványosságok közé tartozik még a kínai nagy fal Badaling melletti szakasza és a Nyári Palota.

Peking jellemző konyhaművészete a mandarin konyha, amelynek legismertebb étele a pekingi kacsa. A teaházak Peking fontos intézményei. A kínai tea kultúrája rendkívül változatos, és a drágább teafajtáknak valóságos varázserőt tulajdonítanak.

A Kínai Nemzeti Könyvtár Ázsia legnagyobb könyvtára, a világ egyik legnagyobb könyvgyűjteményével rendelkezik, több mint 23 millió kötettel. Minden évben külföldi diákok ezrei érkeznek ide tanulmányaik megkezdésére, főleg Japánból, Dél- és Észak-Koreából, Észak-Amerikából, Európából és Délkelet-Ázsiából. A nyugati diákok száma évről évre jelentősen emelkedik, így pezsgő diákélet vár rád Pekingben, ha ezt a várost választod nyelvtanulásra.

A helyi nyelviskolák huszonéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Pekingben szeretnél nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK PEKINGBEN

Bármely iskolát is választod, a magas szakmai színvonal garantált.
Az általunk javasolt nyelviskolák a városközpontban találhatók.

» GuangHua St.

Nyelvtanulás Pekingben

Szakmai gyakorlati lehetőség, önkéntes munka, nyári táborok és junior programok egyaránt elérhetők ebben az iskolában.
Általános kínai nyelvtanfolyamok, 2322 CNY ártól kezdődően.
A nyelvtanfolyamokat kombinálhatod Szafari túrával, illetve „Fedezd fel Pekinget!” csomaggal.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint fogadó családoknál, apartmanban vagy Hotelban.

Iskola további helyszínei: Chengde, Tianjin

NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉGEK SANGHAJBAN

Nyelvtanulás Sanghajban

Sanghaj
Kína legnagyobb ipari városa, a Távol-Kelet egyik gazdasági központja. Gazdasági jelentősége mellett a város Kína egyik legfontosabb idegenforgalmi központja is, 2010-ben Sanghaj világkiállítást rendezett.

A kelet-kínai tengerpart középső részén fekszik, körülbelül egyenlő távolságra Pekingtől és Hongkongtól. Mivel három oldalról víz veszi körül, félszigetnek is tekinthető. Sanghajra a szubtrópusi monszun éghajlat jellemző. Ősi nyelve a sanghaji nyelvjárás, a wu nyelv egyik dialektusa, hivatalos nyelve azonban a mandarin nyelv.

Sanghaj minden modern kínai kulturális mozgalom kiindulóhelye. Az óváros régi falai mentén ma nagy forgalmú utak vannak, de a belsejében sok a látnivaló.

2004. január 1-jén Sanghajban nyílt meg a világ első működő mágnesvasútja is, amelyen 30 kilométer megtétele mindössze 8 perc. Sanghaj a távolsági közlekedésben is nagy szerepet játszik, kikötője Rotterdam és Szingapúr kikötőjét megelőzve a világ legforgalmasabb ilyen létesítménye.

A Kínában töltött idő alatt hatékonyan el tudod sajátítani a kínai nyelvet anyanyelvi környezetben, mindeközben megismerheted ezt a csodás ősi kultúrát, a varázslatos keleti vallást, de akár a Thai Chit, vagy a kínai kalligrafikus írást is.

A helyi nyelviskolák sokéves tapasztalattal, garantáltan magas színvonalú képzésben részesítenek, ha úgy döntesz, hogy Sanghajban szeretnél kínai nyelvet tanulni.

NYELVISKOLÁK SANGHAJBAN

Az általunk javasolt nyelviskola a városközpontban található.

» Center

Nyelvtanulás Sanghajban

Általános és intenzív kínai nyelvtanfolyamok, 220 USD ártól kezdődően.
Választhatsz minimum 1 hetes tanfolyamot, de akár egy éveset is.
A szállás igény szerint diák rezidencián, vagy Hotelban.

Az iskola további helyszíne: Peking

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, írj nekünk, mi segítünk neked megszervezni külföldi nyelvtanulásodat!